Επιμένει στον εναλλακτικό σχηματισμό ο Στάικος Βεργέτης (pics)

Στο φιλικό με τον Παντζιτζιφιακό Καλλιθέας το δοκίμασε πρώτη φορά, και ο Στάικος Βεργέτης συνεχίζει να δουλεύει εντατικά με τον εναλλακτικό σχηματισμό του 3-4-2-1, ώστε οι παίκτες του να είναι σε θέση να αγωνιστούν και με ένα ακόμη σχήμα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Χθες Δευτέρα η προπόνηση ήταν διπλή για τους παίκτες της Νίκης Βόλου, στο γήπεδο του ΟΣΕ, με έμφαση στη φυσική κατάσταση και στη δύναμη το πρωί, και με παιχνίδι κατοχής το απόγευμα.

Η προετοιμασία σήμερα συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση στο «Παντελής Μαγουλάς», όπου το βάρος έπεσε στην τακτική και στον εναλλακτικό σχηματισμό, σε συνδυασμό με ασκήσεις τελειωμάτων στον αγωνιστικό χώρο.

Βέβαια, η έντονη προετοιμασία φέρνει και μικροπροβλήματα, όπως σε όλες τις ομάδες. Έτσι, ο Πολίμος που απουσίαζε από τη χθεσινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων για τις οποίες μάλιστα υποβλήθηκε και σε εξετάσεις, επέστρεψε κανονικά σήμερα, ενώ και ο Κρουθ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα χθες για να επιστρέψει σήμερα κι αυτός στο ομαδικό πρόγραμμα.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Πολίμο

Για δεύτερη ημέρα ωστόσο έμεινε εκτός ο Σωτήρης Μπαλάφας, επίσης λόγω ενοχλήσεων, όπως και ο Μπιτσάκος που έχει ένα μικροπρόβλημα με το πόδι και παρακολούθησε απλά την προπόνηση. Ατομικό τέλος έκανε ο Μαυροζούμης που κι αυτός ταλαιπωρείται από μικροτραυματισμό.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από τις προπονήσεις απουσιάζει και ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Γρηγοριάδης. Ωστόσο είναι απόλυτα δικαιολογημένος καθώς παρακολουθεί σεμινάριο προπονητικής, και με την ολοκλήρωση των εργασιών αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στις υποχρεώσεις του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.