Επίσημες οι ανανεώσεις Κουτίνα, Κωστούλα και Βλαχογιάννη στη Νίκη

Συνεχίζει στη Νίκη ο Κωστούλας
Από την περασμένη Δευτέρα το Magnesiasports τις έκανε γνωστές

Από την περασμένη Δευτέρα το Magnesiasports έκανε γνωστό ότι ο Kουτίνας, ο Κωστούλας και ο Βλαχογιάννης αποτελούν τις τρεις πρώτες ανανεώσεις συνεργασίας στην ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης, η οποία σήμερα (19/6) τις επισημοποίησε.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Για τον Κουτίνα:

«Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη σεζόν με τον αρχηγό της ομάδας μας Σάκη Κουτίνα (37, 1.95, SG).

Ο Σάκης συνεχίζει για όγδοη σεζόν στην ομάδα της καρδιάς του, ενώ την περσινή αγωνιστική χρονιά, ήταν ο πρώτος σκόρερ της Νίκης Βόλου και εκ των κορυφαίων σκόρερ της κατηγορίας μετρώντας 340 πόντους με 43 τρίποντα σε 22 αγώνες.

Η καλύτερη του επίδοση επιθετικά ήταν απέναντι στον Εθνικό Λιβαδειάς, όπου σκόραρε 30 πόντους με 4 τρίποντα.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!»

Για τον Κωστούλα:

«Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον Βολιώτη αθλητή Αποστόλη Κωστούλα (25, 1.92, PG-SG).

O Αποστόλης ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας μας την περασμένη σεζόν, μετρώντας 211 πόντους με 18 τρίποντα σε 22 αγώνες.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!».

Για τον Βλαχογιάννη:

«Η Διοίκηση του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Αχιλλέα Βλαχογιάννη για την ερχόμενη σεζόν.

Ο νεαρός αθλητής (20, 2.02) ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας μας την περασμένη σεζόν, δίνοντας λύσεις από τις θέσεις «2» έως «5» και σκοράροντας 211 πόντους με 5 τρίποντα σε 22 παιχνίδια.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.