Επίσημη παρουσίαση και κοπή πίτας της Πρότυπης Ακαδημίας καλαθοσφαίρισης Βόλου

Την επίσημη παρουσίασή  της και τη κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε η ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΟΛΟΥ – ELITE BASKETBALL ACADEMY VOLOS, στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Μ. Δημητριάδος.

Η αίθουσα πλημμύρισε  από νέα παιδιά, αθλητές της Ακαδημίας, γονείς,  φίλους, εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου, εκπροσώπους φορέων και αρχών αλλά και χορηγούς της  Ακαδημίας, οι οποίοι και τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον νεοσύστατο Σύλλογο.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους: ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ Ιγνάτιος, η Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μακρή, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κων/νος Μαραβέγιας, η βουλευτής του Σύριζα -ΠΣ κ. Κατερίνα Παπανάτσιου, ο αντιδήμαρχος Βόλου κ Μιχάλης Καπουρνιώτης (εκπρόσωπος του Δημάρχου Βόλου), οι αντιδήμαρχοι Βόλου κ. Δέσποινα Κότογλου και κ. Απόστολος Ζαρκάδας -Βεργής, ο αντιδήμαρχος του ΔΟΕΠΑΠ κ. Απ. Νάσιος, ενώ εκπρόσωπο και επιστολή στήριξης απέστειλε ο κ. Μπουκώρος Χρήστος,  βουλευτής ΝΔ & εκπρόσωπος τύπου του κόμματος.

Παραβρέθηκαν επίσης, στηρίζοντας την Ακαδημία η πρόεδρος της Πανελλήνιας Φιλανθρωπικής Δράσης  ΘΑΥΜΑ, κ. Νίκη Πρίντζου, η εκπρόσωπος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ  & μέλος της ΕΣΚΑΘ κ Ευγενία Φραγκούλη, η πρόεδρος της Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού κ. Βίκυ Τσεκούρα.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η κ. Αθηνά Ντάκη, η οποία αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, έδωσε το λόγο στους εκπρόσωπους του πολιτικού κόσμου, οι οποίοι απηύθυναν ένα σύντομο χαιρετισμό δίνοντας όλοι έμφαση στην  αξία του αθλητισμού ιδίως στις μέρες μας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο  πρόεδρος της ΠΡΟΤΥΠΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΟΛΟΥ, κ. Άρης Ιωαννίδης.  Ο κ. Ιωαννίδης αναφέρθηκε στην αξία της υγειούς άθλησης και στην θέληση των δημιουργών της Ακαδημίας για μια νέα δυναμική παρουσία στο χώρο του μπάσκετ.

«Τα παιδιά διδάσκονται, πρώτιστα ήθος, ομαδικότητα και συνέργεια και ύστερα κανόνες basketball» υπογράμμισε ο κ. Ιωαννίδης ενώ συνεχίζοντας τόνισε ότι «αν και είναι σχετικά νέα η Ακαδημία μας ήδη αριθμεί 280 περίπου αθλητές και έχει μεγάλη δράση προσφέροντας στους αθλητές μας μοναδικές εμπειρίες μέσα από τουρνουά basketball  στην Ελλάδα, στα Σκόπια και τη Σερβία . Θέλουμε να είναι για τους αθλητές μας μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία η άθλησή τους στην Ακαδημία μας.»

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το προπονητικό team του συλλόγου αποτελούμενο από τους: Παναγιώτη Τύμπα, Γεώργιο Ντάκη, Παναγιώτη Νάνη, Χρήστο Ζαρογιάννη, Στέφανο Μπαντίδη, Δημήτρη Γάτο, Ραφαέλα Σουλτάνη και Άνα Ταντουρόφσκα.

Η κ. Ντάκη ευχαρίστησε θερμά για την στήριξη και την βοήθεια στο Σύλλογο τους χορηγούς, «τους αρωγούς και συνοδοιπόρους σε όλη αυτή την προσπάθεια»,  οι οποίοι παρέλαβαν ένα μοναδικό αναμνηστικό δώρο, που δημιούργησε το κοσμηματοπωλείο ΠΕΤΡΑΔΙ.

Στην καταληκτική του ομιλία ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού κ.κ Ιγνάτιος εξήρε τις προσπάθειες προπονητών και ΔΣ και παρότρυνε γονείς και παιδιά στην άθληση και την ευγενή άμιλλα, τονίζοντας την συνεργασία της ΠΡΟΤΥΠΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΟΛΟΥ με τον αθλητικό σύλλογο Α.Σ.Ι.Μ ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ μιας και αθλητές της ακαδημίας αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα με τον σύλλογο της Ι.Μ. Δημητριάδος.

Η εκδήλωση έκλεισε με το κέρασμα της πίτας σε όλους τους παρευρισκόμενους, προσφορά της κ. Ευγενίας Φραγκούλη και της «Παγκόσμιας Αγκαλιάς»

Το φλουρί που αντιστοιχούσε σ ένα κόσμημα και ήταν προσφορά από το κοσμηματοπωλείο  ΠΕΤΡΑΔΙ,  κέρδισε νεαρός αθλητής από το παιδικό τμήμα.

Υπήρχε ωστόσο και δεύτερο φλουρί στην πίτα για το  Δ.Σ του Συλλόγου, με δώρο ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου από τις ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ.

Στο τέλος της εκδήλωσης, όλοι οι αθλητές που παραβρέθηκαν  συμμετείχαν σε κλήρωση κερδίζοντας πολλά δώρα.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.