Επισήμως και ο Κ.Σ. Καμπέρης στον Ολυμπιακό Βόλου

Με ανάρτηση των «ερυθρόλευκων» στα social media

Έχοντας ήδη πάρει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά προετοιμασίας, όπως σ’ αυτό με τον Σαρακηνό, ο Κώστας Καμπέρης με 23 συμμετοχές στην περσινή Super League 2 με τον Ηρακλή Λάρισας, εντάχθηκε και επισήμως στον Ολυμπιακό Βόλου, όπως έγινε γνωστό με διαδικτυακή δημοσίευση, όπως συνηθίζουν οι «ερυθρόλευκοι».

Η ανάρτηση στο facebook αναφέρει: «Επισημοποιούμε την απόκτηση του Κώστα Καμπέρη στον Ολυμπιακό Βόλου.

Πρόκειται για ακόμα έναν ποδοσφαιριστή που έρχεται από το πρωτάθλημα της Super League 2, να αγωνιστεί στην ομάδα μας και στην Α’ Τοπική κατηγορία, πλαισιώνοντας ένα ρόστερ που θα μπορούσε να σταθεί αξία στην Γ’ Εθνική υπό τις οδηγίες του προπονητή μας.

Ένας ακόμα αθλητής, που πείστηκε από το όραμα και το μεράκι μας και «θυσιάζει» δύο «σκαλοπάτια» για να έρθει και να ζήσει μαζί μας μια αγωνιστική σεζόν απόλυτης «οικογένειας».

Καλώς ορίζουμε στον Κώστα στη μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε μια επιτυχημένη χρονιά δίχως τραυματισμούς».

Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται και οι προτροπές στην ίδια ανάρτηση, καθώς αναφέρονται τα εξής: «Στηρίξτε τον Ολυμπιακό Βόλου με πράξεις. Δείξτε την αγάπη σας στα δύσκολα. Nα έχετε να λέτε στο μέλλον σε όλους ότι στα πιο δύσκολα της ομάδας, εσείς ήσασταν εκεί!».

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ο Κώστας Καμπέρης του Σωτήρη, ξάδερφος του Κώστα Θ. Καμπέρη, που επίσης αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.