Επιστρέφει ο Μιράντα, δύσκολα οι Γρομητσάρης-Ροχάνο

Ενόψει του αγώνα με τον Απόλλων Πόντου

Με προπόνηση στο γήπεδο του ΟΣΕ, στο «Π. Μαγουλάς» άρχισε σήμερα Πέμπτη η προετοιμασία της Νίκης για τον επόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου, στις 14:45, στο Στάδιο της Νεάπολης.
Όπως είναι ήδη γνωστό θα απουσιάσει κι από αυτόν τον αγώνα ο Λούκας Γκαρσία, όπως και με την Αναγέννηση Καρδίτσας, λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στην ισοπαλία με τον Ηρακλή, την περασμένη Κυριακή. Επίσης, στη σημερινή προπόνηση δεν έλαβε μέρος –μιας και έκανε θεραπεία- κι ο Αντόνιο Ροχάνο, ο οποίος τραυματίστηκε στη χθεσινή ήττα από την Βέροια και για το λόγο αυτό έγινε αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Αργεντινός δύσκολα θα προλάβει τον επερχόμενο αγώνα, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να καταστρώνει τα πλάνα χωρίς αυτόν. Ατομικό έκανε ο Χρήστος Γρομητσάρης, ο οποίος κι αυτός δεν αγωνίστηκε στον χθεσινό αγώνα και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου κρίνεται αμφίβολη.
Από την άλλη, στα θετικά, είναι η διαφαινόμενη επιστροφή του Χοσέτε Μιράντα, ο οποίος αναμένεται να είναι στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.