Επιστροφή από την Καβάλα με ενθουσιασμό για την ακαδημία της Νίκης

 

Με πολλά χαμόγελα και γεμάτοι ενθουσιασμό επέστρεψαν οι αθλητές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, που πήραν μέρος στο προπονητικό camp και τουρνουά ποδοσφαίρου σε κατασκήνωση στην Καβάλα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές (αγόρια και κορίτσια) χάρηκαν με την ψυχή τους τη δεκαήμερη περίπου διαμονή τους και αφού εξασκήθηκαν με προπονήσεις και παιχνίδια ποδοσφαίρου, ταυτόχρονα πήραν μια γεύση και από τις υπόλοιπες δράσεις της κατασκήνωσης, όπως ιππασία, τένις, πινγκ πονγκ, αναρρίχηση και άλλα πολλά, συνδυάζοντάς τα φυσικά με πολλές βουτιές σε θάλασσα και πισίνα!

Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου αποχαιρέτησαν τους καινούριους φίλους που έκαναν στη διάρκεια της παραμονής τους εκεί και αφού όλοι πήραν κύπελλο και μετάλλια για τη συμμετοχή τους, έδωσαν ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή της Νίκης κέρδισε κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας, αφού με τον παλμό και τον ενθουσιασμό των παιδιών της στα συνθήματα και στα τραγούδια για την ομάδα τους έκλεψε την παράσταση.

Η Ακαδημία της Νίκης Βόλου εύχεται καλό καλοκαίρι σε όλον τον αθλητικό κόσμο και ανανεώνει το ραντεβού με τους αθλητές της στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.