Επιστροφή στις νίκες με Ατρόμητο θέλει ο ΝΠΣ Βόλος

Τελευταία νίκη στη Λαμία για τον ΝΠΣ Βόλος

Χωρίς τον τραυματία Αλχο και τον άρρωστο Tσοκάνη, θα παίξει ο ΝΠΣ Βόλος κόντρα στον Ατρόμητο σήμερα Κυριακή (7/1, 15.00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ανχελ Λόπεθ ανακοίνωσε αποστολή 18 παικτών, που την αποτελούν οι: Κόστιτς, Κόβατς, Τάχατος, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Λούνα, Κίτσος, Μύγας, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Κόμπα, Μεταξάς, Ντέλετιτς, Καραγιάννης, Μπερτόγλιο, Μωραΐτης, Χουάν Γκαρσία.

Σκοπός για τους γηπεδούχους είναι η επιστροφή στις νίκες μετά τις δύο ήττες με 3-0 από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ κι αν έρθει το τρίποντο, θα είναι το τρίτο στο Πανθεσσαλικό σε εννιά ματς.

Χωρίς τέσσερις παίκτες ήρθε ο Ατρόμητος στον Βόλο, καθώς ο Σάσα Ιλιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καμαρά, Κεσχρίντα, Ρομπάιγ και Τζοβάρα, ενώ αντίθετα, σε σχέση με το ματς κόντρα στην Κηφισιά, επιστρέφει ο Ντε Μποκ.

Έτσι, την αποστολή αποτελούν οι: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούντε, Κούεν, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι.

O Ατρόμητος είναι στο +5 από τον σημερινό του αντίπαλο, έχοντας 19 πόντους.

Η παράδοση

Χωρίς ήττα στα τέσσερα τελευταία του παιχνίδια με τον Ατρόμητο είναι ο ΝΠΣ Βόλος ανεξάρτητα έδρας και έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Η τελευταία επικράτηση της ομάδας του Περιστερίου ήταν στις 3 Μαρτίου 2022 με 2-1 στην έδρα της, ενώ νίκησε για τελευταία φορά στη Μαγνησία στις 11 Ιουλίου 2020 για τη διαδικασία των playouts.

Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν δώσει 14 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος και μόλις στις πέντε έφυγε νικήτρια η γηπεδούχος ομάδα. Στις 13 έχουν σημειωθεί γκολ και μόνο στις 19 Ιανουαρίου 2020 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι 0-0.

Στις πρώτες έξι μεταξύ τους συναντήσεις, ανεξάρτητα διοργάνωσης, δεν είχε κερδίσει ποτέ γηπεδούχος και η αρχή έγινε από τον Βόλο στις 4 Ιανουαρίου 2021, όταν επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Περέα.

Οι τέσσερις διαδοχικές νίκες γηπεδούχου που έγιναν συνολικά μετά από αυτή την αφετηρία αποτέλεσαν εξαίρεση, αφού πάλι στα τρία από τέσσερα τελευταία πάλι δεν επικρατεί ο γηπεδούχος.

Καμία από τις έξι αναμετρήσεις που έγιναν στον Βόλο δεν έχει μείνει χωρίς γκολ, αφού η μεταξύ τους ισοπαλία ήταν με σκορ 1-1. Στις 30 Απριλίου 2022 ο Φαν Βέερτ είχε ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους, ενώ ο Κουλούρης είχε βάλει μπροστά στο σκορ τον Ατρόμητο.

Ο Ατρόμητος τρέχει ένα αήττητο οκτώ αγώνων στο πρωτάθλημα, αλλά είναι μακριά από το ρεκόρ του, το οποίο είναι οι 13 αναμετρήσεις τη σεζόν 2013-14.

6 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

2 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΓΚΟΛ: 11-8

Το σημερινό πρόγραμμα (17η)

ΝΠΣ Βόλος-Ατρόμητος (15.00)

Πανσερραϊκός-Κηφισιά (15.00)

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός (17.00)

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης (17.30)

Άρης-ΠΑΟΚ (19.30)

Ολυμπιακός-ΑΕΚ (21.00)

Δευτέρα 8/1

ΟΦΗ-Λαμία (20.00)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.