Επιτυχίες στο Πανελλήνιο Αναρρίχησης για τον ΕΟΣ Βόλου και τον Βασίλη Γλιάτη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 30ο πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνιστικής αναρρίχησης στο Rockway στην Αθήνα 4 και 5 Μαΐου 2019  με το αγώνισμα Boulder και τη συμμετοχή 151 αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Ο ΕΟΣ Βόλου κατέκτησε δύο μετάλλια με τον αθλητή Βασίλη Γλιάτη στην κατηγορία Νέων Β’, ένα ασημένιο στο Combined (Δυσκολίας & Boulder) και χάλκινο στο Boulder. Έπειτα από την 2η θέση, ο αθλητής κλήθηκε  από τον Ομοσπονδιακό προπονητή για να αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας στο πλαίσιο των διεθνών της υποχρεώσεων. Έτσι ο αθλητής του ΕΟΣ Βόλου θα αγωνιστεί στο προσεχές Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης που θα λάβει χώρα στη Σόφια στις 25 και 26 Μάϊου.

Επίσης σημαντικές διακρίσεις στην τελική φάση της διοργάνωσης στο Combined πέτυχαν οι αθλητές Ίωνας Καραμανιώλας (10ος), Άννα-Ρόουζ Κουθουρίδου (7η), Χάρης Καραμανιώλας (10ος), Άννα Γεροβασίλη (5η) και Λάμπης Νιφόρος (13ος).

Ο ΕΟΣ Βόλου συγχαίρει όλους τους αθλητές για την επάξια εκπροσώπησή του και εύχεται καλή συνέχεια εν όψει της προετοιμασίας για το 11ο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων στην Κομοτηνή στις 22-23 Ιουνίου. Επίσης συγχαίρει τον Βασίλη Γλιάτη, που θα εκπροσωπήσει τον βολιώτικο σύλλογο στο Ευρωπαϊκό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.