Επιβεβαίωσε για Πασχάλη και Γουάμπα ο Ολυμπιακός Βόλου

Συνέχεια στις μεταγραφικές προσθήκες για την ομάδα μπάσκετ Ανδρών

Τις συμφωνίες της με τους Κώστα (Ντίνο) Πασχάλη και Κριστ Γουάμπα επιβεβαίωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στη Β’ Εθνική μπάσκετ Ανδρών.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας και την έναρξη συμφωνίας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με τον καλαθοσφαιριστή Πασχάλη Κωνσταντίνο.

Αγωνιζόμενος στη θέση του combo guard ξεκίνησε την αγωνιστική του πορεία από την ομάδα του Αστέρα Λάρισας (2010-2017). Αγωνίστηκε στη συνέχεια στις ομάδες του ΓΣ Νίκαιας (2018-2019), Νίκαια 2012 (2019-2020), ΓΣ Αμπελώνα (2020-2021) και Νίκαια 2012 (2021-2022) αγωνιζόμενος στη Γ΄ Εθνική κατηγορία).

Επίσης ανακοινώνεται η ανανέωση, και για την νέα αγωνιστική περίοδο της συνεργασίας, με τον καλαθοσφαιριστή Κριστ Γουάμπα, ο οποίος αγωνιζόμενος στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος έδωσε πολύ καλό αγωνιστικό στίγμα προσαρμογής συμβάλλοντας με την απόδοσή του στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Καλωσορίζουμε τους αθλητές και ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στη νέα προσπάθεια».

Πάντως, έπεται συνέχεια όσον αφορά τις κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο, καθώς ήδη υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με τουλάχιστον τρεις παίκτες, για τους οποίους αναμένονται ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει ανακοινωθεί η συμφωνία με τον Δημήτρη Ντίαθ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.