Επιβεβαίωσε για Πρέλεβιτς ο Ολυμπιακός Βόλου

Ενώ κινείται για τον νεαρό Τζαλαβάρα

Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «Magnesiasports», η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενέταξε και επισήμως στο δυναμικό της τον Σέρβο γκαρντ Ντράσκο Πρέλεβιτς, παίρνοντας τη θέση του ξένου στο ρόστερ της ομάδας, αντί του Μάρτιν Κρίπτσι.

Η ανακοίνωση: «Ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Drasko Prelevic στο δυναμικό του για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2001 στο Βελιγράδι και από νωρίς ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ παίζοντας στις μικρές ηλικιακές ομάδες της Παρτιζάν όπου και κατάφερε να ξεχωρίσει για το ταλέντο  και την εργατικότητα του. Αγωνίζεται στις θέσεις του play maker και του Shooting guard. Στην ηλικία των 17 ετών επέλεξε να επικεντρωθεί στο σχολείο αφήνοντας προσωρινά το μπάσκετ σε 2η μοίρα καθώς κύριο μέλημα του ήταν η ολοκλήρωση των σπουδών. Άρχισε να ασχολείται και πάλι με το μπάσκετ και την περίοδο 2022-2023 τον βρήκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον ΑΟ Χανιών και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας όπου κατέκτησε  τον άτυπο τίτλου του πρώτου σκόρερ της ομάδας του. Την περίοδο 2023-2024 (πρώτος γύρος) αγωνίστηκε με τα χρώματα του Λεύκιππου Ξάνθης.

Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον Ντράσκο Πρέλεβιτς και του εύχεται καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Αντί Κρίπτσι, Τζαλαβάρας

Όσον αφορά τον ψηλό που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Κρίπτσι μέσα στη ρακέτα, φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός Βόλου καταλήγει στην περίπτωση του νεαρού φόργουρντ Στέλιου Τζαλαβάρα (20 ετών, 1.94 μ.).

Πρόκειται για παίκτη του Κεραυνού Λάρισας, συμμετέχοντας με καλά στατιστικά έως τώρα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, και οι δύο ομάδες είναι κοντά στη συμφωνία για την αγωνιστική μετακόμισή του.

Ο Στέλιος Τζαλαβάρας σε προσπάθειά του με τον Κεραυνό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων

Υπενθυμίζεται πάντως ότι υπάρχει και μία περίπτωση νεαρού ψηλού από ομάδα της Θράκης που απασχολεί τους «ερυθρόλευκους», με τον Τζαλαβάρα ωστόσο να έχει ένα προβάδισμα. Από την άλλη, υπάρχει και ένα σενάριο που θέλει και τους δύο παίκτες να εντάσσονται στην ομάδα του Βόλου.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.