Επιβεβλημένο το πρώτο διπλό για τη Νίκη σήμερα στη Στυλίδα

Έκανε την εντυπωσιακή αρχή με το 5-0 επί του Θησέα και θέλει να συνεχίσει με ένα επιβεβλημένο τρίποντο, που θα είναι παράλληλα και το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα. Ο λόγος για τη Νίκη Βόλου, η οποία φιλοξενείται στη Στυλίδα σήμερα στις 16.00 από την τοπική ομάδα στο ματς που ανοίγει τη αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και φυσικά δεν υπάρχει γι’ αυτή άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη υπό το βλέμμα του Στέλιου Μανωλά εκτός απροόπτου.

Οι κυανόλευκοι έχουν μεγάλη διαφορά ποιότητας από τους γηπεδούχους, που είναι μία ομάδα που στηρίζεται σε συντριπτικά μεγάλο ποσοστό στο ντόπιο στοιχείο με ελάχιστες εξαιρέσεις και μία είναι ο επιθετικός Γιάννης Καραλής, που είναι από πέρσι στην ομάδα, με τον 30χρονο επιθετικό να έχει σε Ατρόμητο Αθηνών, Κέρκυρα και ΑΕΚ 50 συμμετοχές κα 4 γκολ στη Σούπερ Λιγκ. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί αρκετά και στη Football League με Ατρόμητο, Καλλιθέα, Χανιά, Λαμία (66 ματς και 10 γκολ ), ενώ έχει και 33/13 στη Γ’ κατηγορία με Εθνικό Πειραιώς και Ιωνικό.

Οι Νικιώτες φίλαθλοι, που θα κάνουν την κοντινή εκδρομή στην πόλη της Φθιώτιδας, θα έχουν εξασφαλισμένες 400 θέσεις, όπως τόνισε σε δηλώσεις μέσα στη βδομάδα στο Magnesiasports ο πρόεδρος της Στυλίδας, Τάσος Πουρνάρας, που στο περιθώριο της κουβέντας μας είπε χαρακτηριστικά ότι «αν έρθουν 401 από τον Βόλο, θα σηκωθώ εγώ, για να καθίσει».

Αυτό δείχνει πως ο κόσμος της Νίκης θα τύχει της πρέπουσας φιλοξενίας και η ομάδα του σεβασμού που αξίζει, αλλά βέβαια όλα αυτό σταματάνε πριν τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Όσο κι αν η Νίκη είναι το μεγάλο φαβορί και θα είναι έκπληξη, αν δε φύγει με το διπλό, η Στυλίδα κόντρα σ’ έναν μεγάλο αντίπαλο θα προσπαθήσει να γράψει ιστορία, επομένως το ματς δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να το κάνει τέτοιο η Νίκη, επιβάλλοντας τη δεδομένη ανωτερότητά της.

Γα τη σημερινή αναμέτρηση, η αποστολή της Νίκης Βόλου έχει 19 παίκτες, τους Μανώλη Αποστολίδη, Κώστα Παπαδόπουλο, Χρήστο Καρτσαμπά, Τάσο Καντούτση, Νίκο Παπαδήμα, Βασίλη Λάιο, Θοδωρή Παπαδόπουλο, Έρβιστ Μετούσι, Φάμπιο Ταβάρες, Γιάννη Ντινιωτάκη, Νέτι Μέτσε, Κρίστοφερ Μακενγκό, Βασίλη Ρόβα, Γιώργο Ιορδανίδη, Άγγελο Ματθαίου, Αλέξανδρο Αναστασίου, Λόρι Κέρι, Αλέξα Βουκομάνοβιτς και Σταύρο Βουρδάκη. Σ’ αυτήν δε βρίσκονται οι Τσεμπερίδης, Δωματάς, Τζιώρας, που είναι ανέτοιμοι, καθώς και οι Τασιάς, Κουτσούκης, Σιώμος, Κυριαλάνης.

Θυμίζουμε ότι το ματς γίνεται σήμερα Σάββατο, γιατί την Κυριακή στις 16.00 παίζει η Λαμία με τον ΟΦΗ και η αστυνομία δεν ήθελε να υπάρχουν δύο απαιτητικά ματς γι’ αυτήν την ίδια μέρα και ώρα στον Νομό Φθιώτιδας.

Διαιτητής θα είναι ο Ψυχούλας από τη Βοιωτία, με τον οποίον η Νίκη έχει το δύο στα δύο (1-2 τον Πύρασο κα 2-0 τον Δωτιέα Αγιάς τη σεζόν 2015-16).

Το ιστορικό 10-0 επί της Στυλίδας

Τέλος, να σημειωθεί ότι το τελευταίο παιχνίδι Στυλίδα-Νίκη το 2001 στο τέλος του πρώτου γύρου είχε λήξει χωρίς σκορ (0-0) για τη Δ’ Εθνική, ενώ στο φινάλε εκείνης της περιόδου η Νίκη γιόρτασε την άνοδό της στη Γ’ Εθνική κόντρα στη Στυλίδα με το εκπληκτικό 10-0 στο Π. Μαγουλάς!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.