Επιζητεί μεταγραφική ενίσχυση ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου διαθέτει ένα ρόστερ με ελλείψεις και οφείλει να ενισχυθεί και άλλο ώστε να ανταποκριθεί όπως πρέπει στο πρωτάθλημα της SL2. Η μη αδειοδότηση του «σφίγγει αρκετά τα χέρια» και δεν μπορεί η ομάδα να κινηθεί όπως θα ήθελε με μεταγραφές και ανανεώσεις. Τις ερχόμενες μέρες αναμένονται να ενισχυθούν και άλλο οι «ερυθρόλευκοι» στις θέσεις τις οποίες «πονάνε». Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και κάποιοι υπό δοκιμή παίκτες που ενδέχεται να υπογράψουν και κανονικά στην ομάδα, εφόσον ανάψει το πράσινο φως ο Γιώργος Βαζάκας.

Ο Εντιαγιέ φέρεται να κερδίζει πόντους σε αυτήν την… μάχη και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες στο να υπογράψει κανονικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ο Ιβοριανός, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στην Ισπανία, έχει αφήσει καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Όσον αφορά τις μεταγραφές, η ομάδα έχει κενά στην άμυνα όπου και χρειάζονται προσθήκες, τόσο στα άκρα όσο και στο κέντρο και γενικά για να ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ η ομάδα της Μαγνησίας θα χρειαστεί να στελεχωθεί περεταίρω και με έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Στα φιλικά, μετά την ακύρωση του ματς με αντίπαλο την Δήμητρα, ο Ολυμπιακός Βόλου θα παίξει το Σάββατο 21 Αυγούστου με την Καλαμάτα και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα γίνει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Εκεί υποψήφιες είναι Αιγάλεω και Σαντορίνη ως προς την διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.