Έπλεξε το εγκώμιο του Χρήστου Καρυδόπουλου ο Ελευθερόπουλος

Ερωτώμενος για τις απουσίες με τον Μακεδονικό, που είναι ο επόμενος αντίπαλος την Κυριακή 18/2, ο προπονητής της Νίκης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος βρήκε την ευκαιρία να πλέξει και το εγκώμιο του γυμναστή Χρήστου Καρυδόπουλου, σε μία περίοδο που οι διαθέσιμοι παίκτες είναι λίγοι και υπάρχει πρόνοια για την πρόληψη των τραυματισμών.

Συγκεκριμένα ο κυανόλευκος τεχνικός ανέφερε: «Ο Πασχάλης οριακά να επιστρέψει, ο Αναστασίου δεν θα είναι. Έχει πρόβλημα με τον δικέφαλο. Είναι το πρόβλημα που τα παιδιά έπαιζαν συνεχόμενα παιχνίδια, γιατί είχαμε μείνει από επιλογές. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε το rotation που θέλαμε, γιατί όταν έμπαινε ο Ναά, δεν ξεκούραζε τον Αναστασίου, καθώς έπαιζε εξτρέμ. Βγήκαν έτσι κάποια προβλήματα αναμενόμενα.

Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί σ’ ένα διάστημα με πολύ λίγα παιδιά που έχουμε γυμναστή τον Καρυδόπουλο, όχι μόνο για το τι παρουσιάζει η ομάδα από τρεξίματα αλλά και σε ό,τι αφορά την πρόληψη των τραυματισμών».

Όσο για το παιχνίδι με τον Μακεδονικό τόνισε: «Δεν έχει υπάρξει παιχνίδι που να μην έχουμε πάει για τη νίκη. Ο Μακεδονικός το ίδιο κάνει και όποιος έρθει να το δει, θα το ευχαριστηθεί σε τακτικό και τεχνικό επίπεδο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.