Έρχεται όνομα-έκπληξη για διευθυντής ΠΑΕ στη Νίκη Βόλου

Η στελέχωση στο οργανωτικό-διοικητικό κομμάτι της ΠΑΕ Νίκη είναι μία από τις προτεραιότητες των κυανόλευκων. Στο πλαίσιο αυτό έχει επέλθει συμφωνία να έρθει ως διευθυντής ΠΑΕ ένα όνομα-έκπληξη, που είναι πολύ γνωστό στο ποδοσφαιρικό κοινό του Βόλου και με θητεία στο εξωτερικό, του οποίου τα οπαδικά του συναισθήματα δε συμβαδίζουν μ’ αυτά της Νίκης.

Ωστόσο, αυτό περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς γνωρίζει εξαιρετικά το αντικείμενο, έχει δεδομένη εμπειρία και είναι διάχυτη η πίστη ότι θα προσφέρει πάρα πολλά στο κομμάτι στο οποίο θα δουλέψει και θα ανεβάσει επίπεδο τη Νίκη σε ό,τι αφορά την οργάνωσή της. Πάντως, μπορεί η ανακοίνωσή του να αργήσει, ώστε να αποδεσμευτεί από τη νυν ομάδα του.

Επίσης, θα προσληφθεί και στέλεχος που θα αναλάβει το marketing, που επίσης έχει πετυχημένη διαδρομή σ’ αυτόν τον τομέα σε ποδοσφαιρικές ομάδες και είναι γνωστό όνομα στον διαφημιστικό χώρο. Η προσέλκυση χορηγών για τη φανέλα, οι διαφημιστικές πινακίδες στο γήπεδο και οτιδήποτε σχετικό είναι σημαντικά έσοδα της ομάδας και θα δοθεί το βάρος που πρέπει, ώστε να υπάρχει μία πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με πέρσι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.