Ερνανγκόμεθ: «Η επιθυμία του προέδρου για τη νίκη πάση θυσία με έκανε να επιστρέψω από το ΝΒΑ»

ÖÙÔÏ ÊÁÅ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης 1 Αυγούστου, ξεναγήθηκε στο ΟΑΚΑ και είχε την πρώτη επαφή με το νέο εργασιακό περιβάλλον του. Ο 27χρονος φόργουορντ μίλησε στο YouTube Channel της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεταγραφή στο τριφύλλι και τα συναισθήματα που συνοδεύουν τις πρώτες στιγμές ως μέλος του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό: «Νιώθω υπέροχα, νιώθω σαν στο σπίτι μου. Ανυπομονώ να παίξω εδώ (σ.σ.: στο ΟΑΚΑ), να δω τους οπαδούς να τρελαίνονται και απλά ν αγωνιστώ με αυτή την ομάδα. Αισθάνομαι ότι ο πρόεδρος θέλει να κερδίσει πάση θυσία κι αυτή η επιθυμία για τη νίκη με έκανε να επιστρέψω από το ΝΒΑ».

Για τον Εργκίν Αταμάν: «Είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Ξέρει πώς να κερδίζει. Ήταν σε πολύ καλές ομάδες με εξαιρετικές συνθήκες και νιώθω ότι θέλει να κερδίσει κι εδώ».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Νιώθω ότι αγαπούν την ομάδα. Την αγαπούν μέχρι θανάτου. Ακολουθούν την ομάδα οπουδήποτε, ό,τι κι αν γίνει. Αισθάνομαι ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι οπαδοί που υπάρχουν. Μπορείς να το καταλάβεις κι από το αεροδρόμιο. Νιώθω εξαιρετικά. Ακόμη κι όταν υπέγραψα, όλα τα μηνύματα κι η αγάπη που πήρα. Δεν είχα ποτέ ξανά κάτι τέτοιο σε όσες ομάδες αγωνίστηκα. Είναι κάτι που θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.