«Ερυθρόλευκος» ενθουσιασμός για τη νίκη επί των Τιτάνων Παλαμά

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για παίκτες και κόσμο

Η παρουσία του κόσμου στον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Τιτάνες Παλαμά ήταν δυναμική, και οι «ερυθρόλευκοι» τους αποζημίωσαν επικρατώντας με το ευρύ 83-52. Τόσο η παρουσία του κόσμου όσο και η εμφάνιση των παικτών οδήγησε τη Διοικούσα Επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου να εκδώσει συγχαρητήρια ανακοίνωση, επισημαίνοντας την κακοδαιμονία που έχει επικρατήσει τον τελευταίο καιρό με τους τραυματισμούς παικτών.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Διοικούσα Επιτροπή της Ανδρικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης συγχαίρει του καλαθοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας μας για την εξαιρετική εμφάνιση και την επικράτηση στον κυριακάτικο αγώνα απέναντι στην ομάδα του ΓΣ Τιτάνες Παλαμά για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας. Υπερνικώντας την κακοτυχία των αλλεπάλληλων τραυματισμών παικτών και με σύμμαχο τον εκπληκτικό κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα ενίσχυσης της προσπάθειας, έδειξε μεγάλη αποφασιστικότητα για την κατάκτηση της νίκης.

Ευχαριστούμε θερμά τον φίλαθλο κόσμο και τους οργανωμένους οπαδούς μας για την κόσμια και θερμή συμπαράστασή τους και προσδοκούμε ακόμα δυναμικότερη στήριξη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.