ΕΣΚΑΘ: Διευκρινίσεις για τη ΓΣ και τις εκλογές

Η γενική συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ της ΕΣΚΑΘ θα πραγματοποιηθούν τη 2α Ιουλίου, με την Ένωση να δίνει στη δημοσιότητα διευκρινήσεις για τη διαδικασία.

Όπως επισημαίνει:

1) Οι υποψηφιότητες προέδρου και μελών του ΔΣ της ΕΣΚΑΘ πρέπει να κατατεθούν δέκα (10) ημέρες πριν την ημερομηνία της ΓΣ και θα συνοδεύονται με βεβαίωση σωματείου ότι ο υποψήφιος είναι μέλος του για έναν (1) χρόνο. Καταληκτική ημερομηνία ορίστηκε η 21η Ιουνίου 2023.

2) Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην ΓΣ έχει κάθε αθλητικό σωματείο της Ένωσης που φέρει Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, έχει εγγραφή στο ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων του άρθρου 142 Ν.4714/20. Τα σωματεία που δεν είναι καταχωρημένα στο μητρώο της ΓΓΑ έχουν δικαίωμα να εκπροσωπηθούν στην ΓΣ χωρίς δικαίωμα ψήφου.

3) Στην ΓΣ της ΕΣΚΑΘ συμμετέχουν μόνον οι αντιπρόσωποι των αθλητικών σωματείων μελών που την απαρτίζουν. Κάθε σωματείο εκπροσωπείται στην ΓΣ από έναν μόνο αντιπρόσωπο ο οποίος ορίζεται με απόφαση του ΔΣ του σωματείου. Με την ίδια απόφαση ορίζεται και ο αναπληρωτής του.

4) Ο ορισμός των αντιπροσώπων τακτικών και αναπληρωματικών μελών πρέπει να κατατεθεί δεκαπέντε (15) ημέρες πριν από την ΓΣ.

Καταληκτική ημερομηνία είναι η 16η Ιουνίου 2023. Τα σωματεία μέλη της Ένωσης πρέπει να καταβάλουν μέχρι 27 Ιουνίου 2023 την συνδρομή των ετών 2022, 2023 που ανέρχονται στο ποσό των είκοσι (20) ευρώ για να είναι ταμειακώς εντάξει προκειμένου να έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στην ΓΣ. Η καταβολή μπορεί να γίνει με κατάθεση στον λογαριασμό της Ε.Σ.ΚΑ.Θ Eurobank 00260023510200050494.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.