Εθνική: Το δίλημμα στην επίθεση και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει με δύο αμυντικά χαφ κόντρα στη Γαλλία

Την προετοιμασία της για το μεγάλο -και πολύ δύσκολο- παιχνίδι κόντρα στη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, Γαλλία, (19/06, 21:45) ολοκλήρωσε σημερα η Εθνική μας. Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ προπονήθηκαν στο «Σταντ ντε Φρανς» μετά τη συνέντευξη Τύπου του ομοσπονδιακού τεχνικού και του Γιώργου Μασούρα.

Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι παίκτες, που είναι στην αποστολή του Πογέτ, με τους Μπάλντοκ, Πέλκα, Μάνταλο και Κουρμπέλη να ακολουθούν διαφορετικό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους με βάση την κόπωση του καθενός, χωρίς να εμπνέει η κατάστασή τους ανησυχία. Πιο ταλαιπωρημένος από τους τέσσερις είναι ο Μπάλντολ, ωστόσο θα είναι στην ενδεκάδα, παρά τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Ο Πογέτ, πιθανότατα, θα διατηρήσει το 4-3-3 και θα είναι έκπληξη αν κάνει παραπάνω από μία-δύο αλλαγές στην 11άδα. Δεδομένα υπάρχει το δίλημμα στο μυαλό του τεχνικού από την Ουρουγουάη για το αν θα ξεκινήσει Γιακουμάκη ή Παυλίδη, ενώ μένει να δούμε αν θα δώσει φανέλα βασικού σε δύο «εξάρια», δηλαδή στους Κουρμπέλη και Σιώπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο αναμένονται περίπου 1000 Έλληνες οπαδοί, κυρίως από τη Γαλλία και τις γύρω χώρες. Το ματς είναι sold out ήδη από τα τέλη Μαΐου.

Θυμίζουμε, η Εθνική Ελλάδας νίκησε 2-1 την Ιρλανδία την Παρασκευή και συνεχίζει ακάθεκτη στο δεύτερο όμιλο των προκριματικών του EURO 2024, όντας στη δεύτερη θέση πίσω μόνο από τη Γαλλία. Η τελευταία, με γκολ των Ζιρού και Εμπάπε, ξεμπέρδεψε με 3-0 κόντρα στο Γιβραλτάρ και έκανε το 3/3 στα προκριματικά λίγο πριν βρεθεί αντιμέτωπη με την Ελλάδα στο Παρίσι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.