Έτοιμη για τη «βόμβα» με Ρονάλντο η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να… πυροδοτήσει τη βόμβα του καλοκαιριού αποκτώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με την ιταλική αθλητική εφημερίδα Tuttosport να δίνει συνέχεια στα χθεσινά δημοσιεύματα του γειτονικού Τύπου.

«Κριστιάνο: Ένα βήμα από τη Γιουβέντους», αναφέρει το πρωτοσέλιδο της Tuttosport, ενώ στο ρεπορτάζ του θέματος αναφέρεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα αποδεχθεί την πρόταση των 100 εκατομμυρίων ευρώ της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Ο Πορτογάλος σταρ θα ανταμειφθεί ανάλογα, καθώς σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα οι ετήσιες απολαβές του θα ανέρχονται στα 30 εκ. ευρώ.

Άλλα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν ότι ο μάνατζερ του CR7, Ζόρζε Μέντες, αναμένεται σήμερα ή αύριο και πάλι στο Τορίνο για τις τελικές επαφές με τους «μπιανκονέρι».

Το συμβόλαιο του Ρονάλντο με τη Ρεάλ ολοκληρώνεται το 2021, ωστόσο ο άσος των «μπλάνκος» είναι ενοχλημένος με τη στάση του προέδρου Φλορεντίνο Πέρεθ στο θέμα του συμβολαίου του και φέρεται να θέλει να φύγει από την Ισπανία, όπου είχε και περιπέτειες με τις φορολογικές αρχές των Ιβήρων.

Τα χρήματα της μεταγραφής θα βοηθήσουν τη Ρεάλ στις μεταγραφικές κινήσεις που επιθυμεί εντός πλαισίου Financial Fair Play, ενώ η Γιουβέντους έχει αρκετό χώρο για μια τόσο δαπανηρή μεταγραφή.

Αναφορικά με τη ρήτρα ύψους 1 δις ευρώ που προβλέπεται στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο παίκτης το 2016, η ισπανική εφημερίδα Marca υποστηρίζει ότι θα ίσχυε μόνο σε μετακίνησή του σε άμεση ανταγωνίστρια, δηλαδή στην Μπαρτσελόνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.