Έτοιμος για τη μεγάλη πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται έτοιμος για τη μεγάλη πρόκριση μέσα στη Ρωσία, στον επαναληπτικό με τη Σπαρτάκ Μόσχας σήμερα Τρίτη (14/8), όπου θα υπερασπιστεί τη νίκη του 3-2 στο πρώτο ματς (20:30, Epsilon Tv). Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει να πάρει την πρόκριση στα play off του Champions League, όπου θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Μπενφίκα-Φενέρμπαχτσε, με τους Πορτογάλους να έχουν αποκτήσει προβάδισμα, μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αναμένεται να αλλάξει τα πλάνα του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, στην οποία θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον κυπελλούχο Ελλάδος με 4-2-3-1.

Ο Πασχαλάκης θα καθίσει στην εστία του «Δικέφαλου» του Βορρά, με τους Βαρέλα και Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας. Οι Μάτος και Βιεϊρίνια θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Μαουρίσιο και Κάνιας να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι Λημνιός, Ελ Καντουρί και Πέλκας θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Ισχυρή θα είναι η αστυνομική παρουσία στο γήπεδο της Σπαρτάκ Μόσχας, για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, καθώς οι Ρώσοι δε θέλουν να συμβεί το παραμικρό στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Σύμφωνα με τον ρωσικό Τύπο, στο «Otkritie Arena» αναμένεται να βρεθούν συνολικά τρεις χιλιάδες αστυνομικοί, οι οποίοι θα προσπαθήσουν διασφαλίσουν πως δε θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων. Οι Ρώσοι περιμένουν περίπου 200 οπαδούς του ΠΑΟΚ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.