Ετοιμασίες για το 1ο Pelion Night Trail

Λιγότερες από 10 ημέρες μένουν για το 1ο Pelion Night Trail, που αποτελεί τη συνέχιση της 1ης «νυχτερινής υπνοβασίας» που έγινε στο ίδιο μέρος το Σάββατο 14 Αυγούστου 2010, που ήταν ο πρώτος νυχτερινός αγώνα trail που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, από την ομάδα του Νίκου Μαγγίτση.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 και η εκκίνηση θα δοθεί στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου Αγριόλευκες. Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα αποφάσισε την τροποποίηση του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς η εκκίνηση θα δοθεί για τον αγώνα της μεγάλης απόστασης στις 19.00, ενώ τα 4.800 μέτρα θα ξεκινήσουν στις 19.15. Όλοι οι αθλητές θα λάβουν δώρο μαζί με το πακέτο συμμετοχής φακό κεφαλής για να τον χρησιμοποιήσουν στον αγώνα τους. Εναλλακτικά μπορούν να τρέξουν με δικό τους φακό της προτίμησής τους, ενώ θα κρατήσουν και το φακό – δώρο της διοργάνωσης. Όλοι πρέπει να έχουν μαζί τους και εφεδρικό φακό για λόγους ασφαλείας.

Οι συμμετοχές γίνονται στη σελίδα Σύλλογος Δρομέων Υγείας ΒΟΛΟΥ, και της διοργάνωσης https://kentavrostrail.gr/1os-nychterinos-agonas-piliou/

Προς διευκόλυνση όσων μένουν/βρίσκονται στον Βόλο, πληρωμές θα γίνονται και στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160.

Οι μικροί μας φίλοι, τα παιδιά των δρομέων, τα παιδιά της περιοχής και όχι μόνο, θα τρέξουν τον δικό τους αγώνα απόστασης 300 μέτρων, με ώρα εκκίνησης τις 18.30. Η εγγραφή για τα παιδιά είναι δωρεάν και γίνει επιτόπου την ημέρα του αγώνα, ενώ με τον τερματισμό τους θα λάβουν το μετάλλιο του αγώνα, καθώς επίσης με την εγγραφή θα πάρουν και το τεχνικό t-shirt.

Όσοι επιθυμούν να είναι εθελοντές στον αγώνα μπορούν να απευθυνθούν στον ΣΔΥ Βόλου, στο True Adventure, στους Γιώργο Ράιο 6972934764, Κώστα Παλάντζα 6993953012.

Ο αγώνας διέπεται από τους κανονισμούς των WA / AIMS, και κατ’ επέκταση του ΣΕΓΑΣ, που έχει εναρμονίσει τους κανονισμούς του με τους διεθνείς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.