Eτοιμάζεται για διπλό η Νίκη

Οι προπονήσεις συνεχίζονται και μάλιστα σε έντονους ρυθμούς για τους παίκτες της Νίκης Βόλου, με τον Στάικο Βεργέτη να τους δίνει αύριο Σάββατο τη δυνατότητα να ξεμουδιάσουν με την πραγματοποίηση οικογενειακού διπλού.

Ο τύποις αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νεάπολης για μία ακόμη φορά, αφού το τεχνικό επιτελείο θέλει να δει τους παίκτες σε συνθήκες παιχνιδιού. Από τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει η δυνατότητα, εξαιτίας των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, για τη διεξαγωγή κάποιου φιλικού, η μόνη διαθέσιμη λύση είναι το οικογενειακό διπλό.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, αυτή πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού. Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις χωρίς μπάλα για ζέσταμα, και με μπάλα στη συνέχεια. Επίσης ακολούθησε διπλό με πολλούς κανόνες και περιορισμούς, και στο τέλος ασκήσεις με τελειώματα. Τέλος,  την ερχόμενη Κυριακή οι παίκτες της Νίκης θα έχουν την ευκαιρία να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους καθώς έχουν ρεπό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.