Ετοιμάζεται για νέες συμμετοχές ο ΣΔΥ Βόλου

Η παρουσία μελών του σε διοργανώσεις

Πλούσιες θα είναι και φέτος οι δράσεις του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, και εκατοντάδες δρομείς θα τρέξουν στους αγώνες που προγραμματίζονται στην Άνοιξη.

Την πρώτη βδομάδα του Μαρτίου θα γίνει η πρώτη εκδρομή του έτους με λεωφορείο στο Katerini Run, ενώ αντίστοιχη εκδρομή θα ακολουθήσει για τον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα. Εκτός των άλλων αγώνων που θα μετέχει ο ΣΔΥΒ, στις 2 Απριλίου θα υποδεχθεί τους δρομείς από όλη την Ελλάδα αλλά και από την Κύπρο, στον 7ο Ημιμαραθώνιο Βόλου.

Οι αγώνες της Άνοιξης για τους οποίους προγραμματίζονται από τον ΣΔΥΒ ομαδικές εγγραφές και εκδρομές, είναι οι

-5 Μαρτίου, Katerini Run 2023.

-12 Μαρτίου, 14ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα.

-19 Μαρτίου, 12ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας.

-30 Απριλίου, 17ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος».

Οι συμμετοχές των αθλητών του ΣΔΥΒ συνεχίστηκαν βέβαια και στο προηγούμενο διάστημα, σε αγώνες που έγιναν στο Μεσημέρι Έδεσσας, στην Παλαιά Καβάλα και στον Αργολικό Κόλπο.

Από εκεί και πέρα, στον 8ο Δρόμο Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημερίου Έδεσσας 12 χιλιομέτρων, ο Αμβρόσιος Δημητριάδης (6ος με 53:28) και ο Στέργιος Κουσκουρίδας (18ος με 1:00:42), ανέβηκαν στο βάθρο των κατηγοριών τους. Ο Απόστολος Σαρίδης τερμάτισε 16ος με 59:26, ενώ ο Γιάννης Ζήσης 21ος με 1:03:04. Την ίδια μέρα, στον Ορεινό Αγώνα 9ο Winterun Palia Kavala, η Κατερίνα Καρακουλάκη ανέβηκε στο βάθρο ως 3η της κατηγορίας και 17η στις γυναίκες στα 25 χιλιόμετρα με χρόνο 3:08:22.

Στις 12 του μήνα έγινε ο 21ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου «Παναγιώτης Παπαβασιλείου» 15,3 χιλιομέτρων στο Ναύπλιο με 762 τερματισμούς, και τον Νίκο Σκούταρη να παίρνει την 36η θέση σε 1:00:19.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.