Ετοιμάζεται για Ριζόμυλο αλλά και για το δύσκολο πρόγραμμα ο Ολυμπιακός Βόλου

Από το ερχόμενο Σάββατο...

Ανανεωμένος πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου, σε ό,τι αφορά και το ρόστερ του, θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων, αντιμετωπίζοντας στον Ριζόμυλο το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου τον τοπικό Αστέρα, με την αναμέτρηση ν’ αρχίζει στις 15:00, έχοντας κατά νου όμως και το πρόγραμμα που ακολουθεί, αφού μόνο βατό δεν χαρακτηρίζεται.

Χωρίς τους Πετράκο και Τασιούλη (εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά) και με τα νέα πρόσωπα που εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδας να ενσωματώνονται σε καθημερινή βάση όλο και περισσότερο στο «ερυθρόλευκο» σύνολο, ο Ολυμπιακός Βόλου αναζητά ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης. Θεωρητικά ο Αστέρας Ριζομύλου είναι ένας αντίπαλος στα μέτρα του Ολυμπιακού Βόλου, με μία σειρά δυσκολότερων αναμετρήσεων ν’ ακολουθούν, στις οποίες οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δείξουν το 100% των δυνατοτήτων τους, προκειμένου να μην πέσουν σε παγίδες και να μην έχουν βαθμολογικές απώλειες. 

Χρονικά και αγωνιστικά προέχει το παιχνίδι στον Ριζόμυλο, ωστόσο στη συνέχεια ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Θησέα Αγριάς εντός και ΓΣ Αλμυρού εκτός, Πύρασο εντός και Ρήγα Φεραίο εκτός έδρας. το πρόγραμμα στη συνέχεια φέρνει τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας στο ΕΑΚ, μία αγωνιστική πριν έρθει στο ίδιο γήπεδο η Αγία Άννα, η μοναδική ομάδα που έχει νικήσει φέτος τον Ολυμπιακό Βόλου στο πρωτάθλημα και τον «απειλεί» βαθμολογικά. Καταλαβαίνει κανείς ότι ένας νέος κύκλος δύσκολων αγώνων ανοίγει για τον Ολυμπιακό Βόλου, που καλείται να δείξει συγκέντρωση και σταθερότητα. 

Ο Αστέρας Ριζομύλου είναι κι αυτός ενισχυμένος σε σχέση με τον πρώτο γύρο (όταν είχε ηττηθεί μόλις 2-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου), έχοντας προχωρήσει σε προσθήκες (Μαρούφ, Σταΐδης, Σεσκλιώτης, Βαΐτσης, Χρηστίδης), με τον Ολυμπιακό Βόλου να θέλει ν’ αποφύγει στραβοπατήματα. Άλλωστε, ο ερχόμενος αντίπαλος θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, αν και έχει πετύχει περισσότερες νίκες μακριά από το γήπεδό του (3 στον Ριζόμυλο και 4 εκτός)! 

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.