Ετοιμάζεται για τη Λάρισα ο ΝΠΣ Βόλος

Αφήνοντας στο παρελθόν τη «λευκή» ισοπαλία στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, ο ΝΠΣ Βόλος ετοιμάζεται πλέον για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στη Λάρισα και το AEL FC Arena, θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για γοήτρου.

Η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Χουάν Φεράντο να έχει στη διάθεσή του για το εκτός έδρας παιχνίδι τον Χουάν Μουνίθ, με τον Ισπανό μέσο να επιστρέφει έχοντας εκτίσει την ποινή που είχε λόγω καρτών την περασμένη αγωνιστική. Από την άλλη μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένει τον Έρικ Γέντρισεκ, καθώς ο Σλοβάκος επιθετικός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Τρίπολη και αντιμετωπίζει τραυματισμό. Με δεδομένο ότι ο Χουάν Φεράντο χρησιμοποίησε ως επιθετικό δίδυμο τον Σλοβάκο με τον Μάντζη στην Τρίπολη, είναι σίγουρο ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μετρήσει μία τέτοια απώλεια ενόψει μίας εξαιρετικά δύσκολης αναμέτρησης , όπως είναι αυτή με την ΑΕΛ.

Τραυματισμό αντιμετωπίζει ήδη από την περασμένη εβδομάδα και ο Μπαλογιάννης, για τον οποίο υπάρχει επίσης αναμονή για το αν θα είναι στη διάθεση του Χουάν Φεράντο για τον αγώνα του Σαββάτου.

Όλοι έχουν πλέον ισοπαλία…

Σύμφωνα και με την επίσημη ιστοσελίδα της Super League, o ΝΠΣ Βόλος ήταν η τελευταία ομάδα που δεν είχε ισοπαλία και δεν την απέφυγε στην 11η αγωνιστική, μετά το 0-0 στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Τώρα Άρης, Λαμία, Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός έχουν από τέσσερις, ενώ ΟΦΗ, Ξάνθη και Βόλος από μια. Χωρίς νίκη παραμένει ο Παναιτωλικός και χωρίς ήττα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, που παίζουν μεταξύ τους τη 12η αγωνιστική.

Απουσίες και επιστροφές για την ΑΕΛ
Όσον αφορά τον ερχόμενο αντίπαλο του ΝΠΣ Βόλου, ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, μετρά τόσο απουσίες όσο και επιστροφές για την αναμέτρηση του Σαββάτου.
Από τη μία, στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού τίθενται ήδη οι Έργκις Κάτσε και Αμρ Ουάρντα, που δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον ΠΑΟΚ, αφού ανήκουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και εντάχθηκαν φέτος ως δανεικοί στο δυναμικό του λαρισαϊκού συλλόγου. Υπήρχε άλλωστε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου οι δύο ποδοσφαιριστές να μην έρθουν αντιμέτωποι με τον ΠΑΟΚ, κάτι που ίσχυσε στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής στην Τούμπα. Ωστόσο το Σάββατο αναμένεται να πάρουν θέσεις βασικών απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος.

Τα προβλήματα για την ΑΕΛ εντοπίζονται σε τέσσερις παίκτες. Σικάβκα και Φιλίποβιτς δεν έχουν αγωνιστεί εδώ και καιρό λόγω τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν (όπως αναφέρει τουλάχιστον η λαρισαϊκή ΠΑΕ) ενώ ο Αλέξης Μιχαήλ αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και είναι τιμωρημένος για το Σάββατο. Απών θα είναι και ο Άντναν Σετσέροβιτς που δηλώθηκε να εκτίσει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση την ποινή που έχει λόγω καρτών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.