Ετοιμάζεται για την έφεση ο Ολυμπιακός Βόλου

Αύριο Τετάρτη ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ

Δύο βαριές ποινές επιβλήθηκαν από την ΕΠΣ Θεσσαλίας το προηγούμενο διάστημα στον Ολυμπιακό Βόλου, με τη δεύτερη να αποτελεί σίγουρα ένα δυνατό χτύπημα, στο οποίο αντέδρασε ο Ολυμπιακός Βόλου, και ετοιμάζεται να ζητήσει την ακύρωσή της στην αρμόδια επιτροπή Εφέσεων, ενώπιον της οποίας θα βρεθεί αύριο Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στην οποία η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου αντέδρασε και κινήθηκε θεσμικά, ζητώντας την ακύρωσή της, με την προσφυγή στην ΕΠΟ. Αξίζει πάντως να υπενθυμιστεί ότι είχε προηγηθεί η ποινή δύο αγωνιστικών μακριά από το ΕΑΚ για εντός έδρας παιχνίδια, με την πρώτη να εκτίεται στην αναμέτρηση με την Ακρόπολη, ενώ η δεύτερη αφορά το παιχνίδι με τον ΑΟ Σκιάθου, για τη 13η αγωνιστική, με την οποία κλείνει ο πρώτος γύρος του φετινού πρωταθλήματος.

Aπό την άλλη, η τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών προέκυψε από τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο και ενώ η βολιώτικη ομάδα ήταν ήδη υπότροπη, και αφορά τις αναμετρήσεις με Toξότη Βόλου (16η αγωνιστική), Θησέα Αγριάς (18η αγωνιστική), Πύρασο Νέας Αγχιάλου (20η αγωνιστική) και Πανιώνιος Νέας Ιωνίας (22η αγωνιστική).

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου πάντως δείχνει να αισιοδοξεί, ενώ μέλη του θεωρούν ότι η ΕΠΣ Θεσσαλίας δεν μπορεί να επιβάλει τόσο μεγάλη ποινή. Από την άλλη είναι δεδομένη η ένταση που καταγράφηκε ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και στην ποδοσφαιρική ένωση όπως παρουσιάστηκε και δημοσίως… Από εκεί και πέρα όμως τα νεότερα θα έρθουν με την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, με τις δύο πλευρές να έχουν τα δικά τους «όπλα» που θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.