Ετοιμάζεται για την Κρήτη ο ΝΠΣ Βόλος

Η εκτός έδρας νίκη επί του Άρη ήρθε να καλύψει τις βαθμολογικές απώλειες που είχε ο ΝΠΣ Βόλος εντός έδρας στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, φέρνοντας το σύνολο του Κώστα Μπράτσου σε απόσταση αναπνοής από την έκτη θέση και τα πλέι οφ. Ωστόσο πλέον οι «κυανέρυθροι» καλούνται να δείξουν το καλό τους πρόσωπο απέναντι στον ΟΦΗ, και πάλι εκτός έδρας;.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου στις 15:00 λοιπόν, ο ΝΠΣ Βόλος δοκιμάζεται στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ για την 23η αγωνιστική της Super League, θέλοντας να πραγματοποιήσει εμφάνιση ανάλογη με αυτές που έκανε απέναντι σε ΑΕΚ και Άρη, έχοντας και όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών. «Ξέραμε ότι παίζαμε με έναν καλό αντίπαλο, δεν μπορούσαμε να είμαστε απειλητικοί, αλλά περιμέναμε τη στιγμή μας. Εκμεταλλευτήκαμε τις λίγες ευκαιρίες που μας δόθηκαν και σκοράραμε δύο φορές. Είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό που η αποστολή μας ήταν πλήρης. Μπήκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που απέδωσαν πολύ καλά» σχολίασε εξάλλου μετά τον αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο τεχνικός του ΝΠΣ Βόλος, Κώστας Μπράτσος.

Στόχος λοιπόν παραμένει η εξάδα για τον ΝΠΣ Βόλος, με τον προπονητή του ωστόσο να σημειώνει επίσης ότι: «Σε κάθε παιχνίδι αναθεωρούμε, είτε πλησιάζουμε, είτε απομακρυνόμαστε. Θα πάμε στην Κρήτη να παίξουμε με τον ΟΦΗ και θα απαντήσουμε (σ.σ. για το αν η ομάδα του είναι σε τροχιά πλέι οφ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΝΠΣ Βόλος έχει ένα ακόμη παιχνίδι εξ αναβολής να δώσει, και συγκεκριμένα αυτό εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ατρόμητο για τη 16η αγωνιστική της Super League, το οποίο δεν έχει ακόμη οριστεί. Έτσι, ο ΝΠΣ είναι αυτήν τη στιγμή στην 9η θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 28 βαθμούς, έναν λιγότερο από τους 8ους ΟΦΗ και Άρη, και μόλις δύο από τον 6ο Παναθηναϊκό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.