Έτοιμοι για τίτλο οι Παίδες της Νίκης!

Αύριο Τρίτη απέναντι στον Νέο Κεραυνό Λάρισας

Κάθε λόγο έχουν να πανηγυρίζουν οι Παίδες της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου καθώς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Μαγνησίας, πήραν και την πρόκριση στον τελικό για το θεσσαλικό τρόπαιο μετά την επικράτησή τους σε βάρος του Αίολου Τρικάλων με σκορ 73-68, σε μία αναμέτρηση που κρίθηκε στην παράταση!

Πρωταγωνιστής για το σύνολο των Μαύρου-Τσιριγωτάκη ήταν ο Σούλης που σημείωσε 25 πόντους, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Μόκας με 20. Συναρπαστικό ήταν άλλωστε το φινάλε, με τον Αίολο να παίρνει το προβάδισμα 57-56 2’38’’ πριν το τέλος της αναμέτρησης, αλλά η Νίκη άντεξε και το παιχνίδι πήγε στην παράταση, για να πάρει την πρόκριση στον τελικό που θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη 13 Ιουλίου στο κλειστό γήπεδο Χάλκης Λάρισας με αντίπαλο τον Νέο Κεραυνό Λάρισας.

Τα δεκάλεπτα: 24-19, 38-30, 49-43, 60-60 (κ.δ.), 73-68 (παρ.)

Νίκη Βόλου (Μαύρος-Τσιριγωτάκης): Βαλής, Σούλης 25 (2), Τουτουτζόγλου 7, Μπάντελης, Παναγιώτου 6, Ανδρεόγλου 3, Ζαμηλούδης, Ψιλοβίκος 12, Μόκας 20, Μπάρτζιος, Καλογήρου, Τσουκνίδας.

Αίολος (Φόρος-Πανοπούλου):  Οικονόμου, Γιώτας 1, Τρέλλης, Μπαρμπούτης 3, Δούγας 7 (1), Κατσαλής 4, Μπουρούσης 10, Μπάμπαλης 28 (4), Μπασιακούρας 9 (1), Παπαγιάννης 6.

Παράλληλα η ΕΣΚΑΘ ανακοίνωσε τους διαιτητές του αυριανού τελικού, που θα αρχίσει στις 19:30. Έτσι, τον αγώνα θα διευθύνουν οι Ξέρας-Καρακώστας, ενώ στη γραμματεία θα είναι οι κκ Νανούλη, Πέτσιου και Παπαδημητρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.