Ετοιμος για το 9Χ9 ο Ολυμπιακός Βόλου

Σήμερα με τον Πανιώνιο Ν.Ι. στις 15.00 στο Βασδέκειο οι ερυθρόλευκοι

Έτοιμος για το ένατο συνεχόμενο τρίποντο από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, που σήμερα Τετάρτη φιλοξενείται στο Βασδέκειο από τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας στις 3 το μεσημέρι σε εξ αναβολής παιχνίδι της ένατης αγωνιστικής.

Αρχικά το ματς ήταν να γίνει στις 7 το απόγευμα το περασμένο Σάββατο, αλλά για λόγους ασφαλείας μετατέθηκε για σήμερα και μ’ αυτό ολοκληρώνεται η ένατη στροφή του πρωταθλήματος.

Οι  ερυθρόλευκοι, που δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον τιμωρημένο Τζέκα, γνωρίζουν ότι ο αντίπαλός τους είναι από τους πιο αδύναμους στην κατηγορία και πως εξαρτάται αποκλειστικά από τους ίδιους να κάνουν το αυτονόητο και να κερδίσουν το παιχνίδι με άνεση.

Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους με ένα διπλό-έκπληξη την 3η αγωνιστική με σκορ 2-5 επί του Αίαντα Σούρπης και με πέντε γκολ του δεύτερου σκόρερ του πρωταθλήματος Κιπτίου και ξέρουν ότι το σημερινό δεν είναι από τα παιχνίδια που μπορούν θεωρητικά να ελπίζουν σε κάτι και ότι πρέπει να ψάξουν αλλού τους βαθμούς της σωτηρίας.

Να σημειωθεί ότι είναι αρκετά πιθανό σήμερα ο Αργεντινός Ματέα του Ολυμπιακού Βόλου να πάρει φανέλα βασικού.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Δ. Σακκάς και βοηθοί οι Κούστας και Μακρόπουλος.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.