Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Σαλάχ και να γίνει ο κορυφαίος Αιγύπτιος σκόρερ

Έτοιμος να γράψει ιστορία είναι ο επιθετικός της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ, αφού θα γίνει ο κορυφαίος  Αιγύπτιος σκόρερ όλων των εποχών αν σκοράρει σήμερα (6/5) εναντίον της Μπρέντφορντ στο «Άνφιλντ». Ο Σαλάχ έχει πετύχει 313 γκολ σε μια εκπληκτική καριέρα για συλλόγους και εθνική ομάδα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του πρώην αρχηγού της Αιγύπτου Χοσάμ Χασάν, με ένα πέναλτι στη νίκη 1-0 της Λίβερπουλ επί της Φούλαμ την Τετάρτη.

Ο Σαλάχ έχει σκοράρει 185 φορές για τη Λίβερπουλ από τότε που εντάχθηκε στην αγγλική ομάδα το 2017 και θα πιάσει τον πρώην αρχηγό Στίβεν Τζέραρντ, τον πέμπτο καλύτερο σκόρερ στην ιστορία της Λίβερπουλ, με ένα ακόμη γκολ. Ο Ίαν Ρας οδηγεί τη λίστα σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου με 346 γκολ.

Ο 30χρονος σκόρερ της Αιγύπτου Σαλάχ είναι ο κορυφαίος σκόρερ της Λίβερπουλ στην Premier Lerague με 136 γκολ.

Τα άλλα γκολ του Σαλάχ είναι  με Ρόμα (34), Φιορεντίνα (9), Τσέλσι (2),  Βασιλεία (20) συν 12 με την ομάδα της Αιγύπτου Αλ Μοκαουλουν Αλ Αράμπ. Έχει 51 γκολ με την εθνική Αιγύπτου.

Η Λίβερπουλ είναι πέμπτη στη βαθμολογία της Premier League με 59 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την τέταρτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.