Έτσι διαμορφώθηκε το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου

Η μεταγραφική περίοδος τελείωσε και το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, ουσιαστικά δηλαδή για το επόμενο δίμηνο, πήρε την τελική του μορφή. Ο Λάκης Μπακάλης, με τις τελευταίες προσθαφαιρέσεις που έγιναν θα στηριχθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς στους εξής 24: Καραγκιολίδη, Κούτσικο, Κωνσταντίνου για τη θέση του τερματοφύλακα, Νόνη, Τόσκα, Παπαϊωάννου, Πατσή, Γελαδάρη, Σάββα, Αγγελή, Δ. Κόκα, Καλφούντζο στην άμυνα, Κόλα, Λούγκο, Ρόκα, Διβανέ, Ευθυμιάδη, Καμπλιώνη, Ζάχο στη μεσαία γραμμή και Σέττο, Θέο, Μέμο, Χρήστου, Μπέικο στην επίθεση. Παράλληλα, υπάρχει και ο τραυματίας Ανδρέας Κόκας, που χάνει όλη τη χρονιά, ενώ να σημειωθεί ότι αποχαιρέτησε ο Δομήνικος Πλουσής την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Ολυμπιακός Β. τονίζεται: “Μετά και την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, γίνεται γνωστό ότι από την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου αποχώρησαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Γιάννης Καραμπάς, Χρήστος Σκανδάλης, Χρήστος Καράμπελας, Στέφανος Κραγιόπουλος, Αλέξανδρος Σεχολάρι, Κωνσταντίνος Αλαμάνης, Δομήνικος Πλουσής, Γιάννης Σιγαλάκος, Κωνσταντίνος Καρβούνης, Στέφανος Βαρούχας και Branislav Vasiljevic.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται σε όλους τους προαναφερόμενους ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία στην καριέρα τους. Στο μεταξύ, η ομάδα μας ενισχύθηκε με τους Στάθη Ρόκα, Αντώνη Καμπλιώνη, Πέτρο Διβανέ, Κλεβί Κόλα, Λεωνίδα Χρήστου, Σάκη Σάββα, Γιώργο Πατσή και Ηλία Καλφούντζο, που είναι σίγουρο πως θα προσφέρουν τα μέγιστα.

Μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου είναι πλήρες και απαρτίζεται από 25 συνολικά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ενωμένοι, μαζί με το τεχνικό team και τη Διοίκηση θα αγωνιστούν ως το τέλος για την τιμή και τη φανέλα της ομάδας μας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.