Euroleague: Ελληνοϊσπανικές μονομαχίες

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή της έχει μπει η κανονική περίοδος στην Euroleague, καθώς απόψε θα ολοκληρωθεί η 29η και προτελευταία αγωνιστική, με τους «αιώνιους» να αντιμετωπίζουν ισπανικές ομάδες.

Πρώτος ξεκινά ο Ολυμπιακός, που θα παίξει στη Μάλαγα την Ουνικάχα (19:00). Οι Πειραιώτες έχουν εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, ωστόσο θα διεκδικήσουν τη νίκη απέναντι στο σύλλογο της Ανδαλουσίας, προκειμένου να διεκδικήσουν την δεύτερη θέση της κατάταξης, στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται η -κάτοχος του τίτλου- Φενερμπαχτσέ.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 21:15 τη Βαλένθια στο κλειστό του ΟΑΚΑ και θα επιδιώξει τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης στη βαθμολογία, η οποία δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Το «τριφύλλι» «συγκατοικεί» στην τέταρτη θέση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία, κι έτσι οι «πράσινοι» χρειάζονται νίκη επί της Βαλένθια και, παράλληλα, ήττα της Ρεάλ από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, προκειμένου να πάρουν το προβάδισμα για το πλεονέκτημα έδρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.