Euroleague: Οι απουσίες «ατσαλώνουν» τον Ολυμπιακό

Την 15η νίκη του στην πρώτη φάση της Euroleague θα επιδιώξει να πετύχει σήμερα στο Καζάν ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ούνιξ (18:00, ΕΡΤ 2).
Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην γενέτειρα του Τολστόι με πολλές και σημαντικές απουσίες, παρόλα αυτά υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για το «διπλό». Οι απώλειες των τραυματιών, Σπανούλη, Γιανγκ και του Λοτζέσκι (γαστρεντερίτιδα) έχουν συσπειρώσει ακόμη περισσότερο τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, που είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη που εάν έρθει θα φέρει την ομάδα του Πειραιά ακόμη πιο κοντά στο μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από το να βρεθεί στην πρώτη τετράδα και να πάρει το πλεονέκτημα ενόψει των play off.
Πρόβλημα στη μέση αντιμετωπίζει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που όμως, βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και είναι πολύ πιθανό να παίξει. Στο ματς του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός είχε κάνει περίπατο (88-59).
Με όλους τους παίκτες της ετοιμοπόλεμους θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό η Ούυνιξ, που μετά από 20 ματς μετρά 7 νίκες και 13 ήττες (η τελευταία επί του Παναθηναϊκού στο ίδιο γήπεδο). Επιστρέφει και ο Πογκρασόφ μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.