EUROLEAGUE: Ψάχνει την ανάκαμψη ο Παναθηναϊκός

Με την πρόσφατη νέα ήττα, από τη Φενερμπαχτσέ (έστω κι αν την έχει αποδώσει και στους διαιτητές της αναμέτρησης), να έχει μεγαλώσει το κλίμα εσωστρέφειας και σκεπτικισμού στις τάξεις του, ο Παναθηναϊκός ψάχνει απόψε αντίδραση φιλοξενώντας στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη 19η αγωνιστική της Euroleague (21.00 – Novasports Prime). Ο Παναθηναϊκός έχει πέσει πλέον στη 16η θέση, με 6 νίκες και 12 ήττες.

Σε ένα ζευγάρι που κάποτε ήταν από τα κλασικά ντέρμπι του ευρωπαϊκού μπάσκετ, σήμερα οι «πράσινοι» ψάχνουν την επιτυχία που θα τους ξεκολλήσει από τον «βυθό» της Euroleague, μαζί με την ανανέωση των όποιων ελπίδων τους να προλάβουν το «τρένο» της οκτάδας και των πλέι οφ.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Φενέρ, παρά την ήττα, και πρόσθεσε ότι και στο αποψινό ματς οι παίκτες του θα πρέπει να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, αλλά με μεγαλύτερο βαθμό συγκέντρωσης και καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Για τη Μακάμπι είπε ότι είναι μια ομάδα σκληρή, ποιοτική και ιδιαίτερα αθλητική, που δεν πρέπει να την αφήσεις να κάνει το παιχνίδι της. Και ως βασικά στοιχεία που ζητάει από τους παίκτες του απόψε ανέφερε τον έλεγχο των ριμπάουντ – τομέα όπου οι «πράσινοι» τα πήγαν άψογα στο ματς με τη Φενέρ – και την προσήλωση στα αμυντικά πλάνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.