Έβγαλε μόνος του τα μάτια του ο Ολυμπιακός Β.

Ο Οικονόμου κάνει το 1-0 στο 16'

Αυτή τη φορά δεν μπορεί να επικαλεστεί την τύχη του ο Ολυμπιακός Βόλου, που έβγαλε μόνος του τα μάτια του, παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1 στον Απόλλωνα, ο οποίος διατήρησε το “μαξιλαράκι” των δύο πόντων από τον βασικό ανταγωνιστή του για τον τίτλο στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Μπορεί στο 6’ οι γηπεδούχοι να διαμαρτυρήθηκαν εντονότατα για πέναλτι και αποβολή του Φιρινίδη σε ανατροπή στον Σουάνη, αλλά τα πράγματα για τον Ολυμπιακό πήγαν ιδανικά στη συνέχεια. Σκόραρε στο 16’ με τον Οικονόμου και βρέθηκε να παίζει στο 39’ με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω δίκαιης αποβολής του Σάββα.

Όμως οι ερυθρόλευκοι ισοφαρίστηκαν στο 52’ με σωστό πέναλτι και υπέστησαν αγωνιστική καθίζηση στη συνέχεια και μέχρι περίπου το 70’, έχοντας απόδοση κάτω του μετρίου. Στο τελευταίο 20λεπτο μπορεί να ήταν πιο πιεστικοί, αλλά και πάλι κλασικές ευκαιρίες δε δημιούργησαν, αντίθετα τη μεγάλη φάση, για να κλέψει το ματς την είχε στις καθυστερήσεις ο Απόλλων.

Σίγουρα δικαιολογίες για τη σημερινή ισοπαλία δεν υπάρχουν και αφού ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κερδίσει μία ομάδα, που παίζει με παίκτη λιγότερο για 60 και πλέον λεπτά και της οποίας προηγείται, είναι άξιος της μοίρας του. Απογοητευμένος έφυγε και ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου που έδωσε βροντερό παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού, ξεπερνώντας τις τέσσερις χιλιάδες.

Διαβάστε περισσότερα στο magnesiasports.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.