Εξαλλοι στον Παναθηναϊκό από τη διαιτησία στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Έκρηξη στον Παναθηναϊκό προκάλεσε η παρουσία και τα σφυρίγματα της Βάσως Τσαρούχα στο ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ, καθώς οι πράσινοι θεωρούν ότι στο κρίσιμο σημείο με το σκορ ισόπαλο χάρισε τρεις βολές στον Λαρεντζάκη και έβγαλε τον Ολυμπιακό από τη δύσκολη θέση.

Ωστόσο πέραν αυτού, ο ορισμός σε ένα ακόμα του Ολυμπιακού αποτέλεσε αιτία να εξοργιστούν στον Παναθηναϊκό κάνοντας λόγο για αλλοίωση πρωταθλήματος από το ξεκίνημα της σεζόν.

«Κάνει επίδειξη ισχύος με τις πλάτες του Λιόλιου» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Σχεδόν ταυτόχρονα μάλιστα υπήρξε και ένα ποστάρισμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Να τη χαίρεστε» ήταν οι τρεις λέξεις που χρησιμοποίησε και πιθανότατα απευθύνεται στη διαιτησία της Τσαρούχα.

Στον Παναθηναϊκό, θυμίζουμε, ήταν έξαλλοι με όσα έκανε στον τελικό του Super Cup η διεθνής διαιτητής καθώς σε ένα παιχνίδι που είχε κριθεί από το καλημέρα και χωρίς να αμφισβητείται το αποτέλεσμα, θεωρήθηκε από τους πράσινους ότι προκάλεσε με τον τρόπο που σφύριζε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.