Εξετάζεται το στάδιο Αλμυρού για το Πύρασος-Ολυμπιακός Βόλου

Θέλουν ένα πιο ασφαλές γήπεδο οι διοικούντες της αγχιαλίτικης ομάδας

Το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου στην Α’ Τοπική Κατηγορία είναι με τον Πύρασο εκτός έδρας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μετά την έκτη σερί νίκη που σημείωσαν το περασμένο Σάββατο οι ερυθρόλευκοι, που είναι μόνοι στην κορυφή.
Την Τετάρτη (7/11) η ΕΠΣΘ θα ανακοινώσει το πρόγραμμα των αγώνων του προσεχούς Σαββατοκύριακου και φυσικά το πότε και πού θα γίνει το παιχνίδι μεταξύ των πρωτοπόρων και της ομάδας της Νέας Αγχιάλου.
Οι διοικούντες του Πυράσου πάντως σκέφτηκαν ότι το δικό τους παραλιακό γήπεδο δεν πληροί απόλυτα τις προϋποθέσεις για ένα ματς που θα θέλει να το παρακολουθήσει πολύς κόσμος και ειδικά οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου και εξέτασαν τη λύση του Σταδίου Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος».
Μάλιστα έγιναν επαφές μεταξύ των διοικούντων του αγχιαλίτικου συλλόγου και της διοίκησης του Γ.Σ. Αλμυρού, στον οποίον παρέπεμψε ο δήμος Αλμυρού, που δεν έχει κάποιο πρόβλημα να παραχωρήσει το γήπεδο και να γίνουν δύο παιχνίδια με διαφορά ενός 24ώρου, το Αλμυρός-Τοξότης και το Πύρασος-Ολυμπιακός Βόλου.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.