Ευκαιρία για συνέχεια με το δεξί

Για τον Βόλος 2004 στη Χαλκίδα

Κάθε δικαίωμα να χαμογελούν έχουν η προπονήτρια του Βόλος 2004, Έλενα Κουσκούνη, και οι παίκτριές της, μετά τη νίκη 3-1 επί της Καστοριάς στην πρεμιέρα της Α’ Εθνικής Γυναικών, και όλες περιμένουν πλέον να κάνουν το δύο στα δύο στο πρώτο εκτός έδρας που ακολουθεί, με αντίπαλο τις Αβαντίδες Χαλκίδας.

Οι Καστοριανοί μάλιστα αντιμετώπισαν την ήττα της ομάδας τους στον Βόλο ως μίνι έκπληξη, την ώρα που τα μέλη του Βόλος 2004 έδειξαν τα… δόντια τους από την αρχή της φετινής διοργάνωσης. Ήδη σκέφτονται το παιχνίδι στη Χαλκίδα, για το οποίο μπορεί να υπολογίσει κανείς ότι θα είναι σε θέση να κατακτήσουν τρεις ακόμη βαθμούς στη συλλογή τους.

Οι Αβαντίδες είχαν μία πολύ καλή πορεία τα προηγούμενα χρόνια στην Α’ Εθνική, αλλά φέτος μετά από τεράστια διαμάχη ανάμεσα σε παίκτριες και διοίκηση, με ανακοινώσεις που ήταν ιδιαίτερα καυστικές, άλλαξαν τα δεδομένα. Έτσι, και ενώ ήταν αμφίβολη η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία στιγμή, τελικά «κατέβηκε» στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τις Ελπίδες Καρδίτσας,  από την οποία γνώρισε την εντός έδρας ήττα 0-6…

Είναι λοιπόν όπως καταλαβαίνει κανείς μία σημαντική ευκαιρία για τον Βόλος 2004 να πάρει τη νίκη και να έχει έξι βαθμούς από την αρχή, σε ένα μικρό σε διάρκεια πρωτάθλημα, και ενώ έχει δυνατά παιχνίδια από εκεί και πέρα στο πρόγραμμα. Mετά το ταξίδι στη Χαλκίδα, οι Βολιώτισσες θα υποδεχθούν τον… μόνιμο πρωταθλητή ΠΑΟΚ, ενώ ακολουθούν τα υπόλοιπα ντέρμπι με Τρίκαλα εκτός, Άρη εντός, ΑΕΛ εκτός και Ελπίδες Καρδίτσας εκτός έδρας.

Είναι τόσο μικρή η διάρκεια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος εξάλλου, που ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται μόλις εντός του Ιανουαρίου 2023, με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής, ενώ μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δράσης ακολουθούν τα πλέι οφ για τις τρεις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (σύνολο έξι) αλλά και τα πλέι άουτ για όσες καταλήξουν σε μία εκ των θέσεων 4, 5 ή 6.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.