Εύκολο απόγευμα η Νίκη Βόλου, 89-58 τον Φαίακα Κέρκυρας

Σταθερά σε τροχιά ανόδου παραμένει η Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής, καθώς επιβεβαίωσε τον τίτλο του απόλυτου φαβορί απέναντι στον Φαίακα Κέρκυρας, σε βάρος του οποίου επικράτησε με σκορ 89-58.

Οι «κυανόλευκοι» επέβαλαν από την αρχή του αγώνα τον ρυθμό τους και από το πρώτο δεκάλεπτο πήραν τη διαφορά που ήθελαν για να έχουν ένα εύκολο απόγευμα στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. Βέβαια η διαφορά δυναμικότητας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, αφού ο Φαίακας Κέρκυρας κατέβηκε με έξι παίκτες στην αναμέτρηση, την ώρα που ο προπονητής της Νίκης, Γιώργος Κοσμάτος δεν είχε στη διάθεσή του τους Τάσσο και Σταυροθεόδωρο που βρέθηκαν εκτός αποστολής λόγω ίωσης και υψηλού πυρετού.

Δεδομένων αυτών των απουσιών και του γεγονότος ότι ο Τσώλης δεν αγωνίστηκε καθόλου, και με τον Κουτίνα να αγωνίζεται με δέκατα, ο Γιώργος Κοσμάτος μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής και έδωσε τη δυνατότητα σε παίκτες που έρχονται ως αναπληρωματικοί να δείξουν τις δυνατότητές τους και να πάρουν εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα. Η διαφορά έφτασε υπέρ της Νίκης Βόλου στους 26 πόντους στο ημίχρονο, ενώ ξεπέρασε στη συνέχεια και τους 30, για να φτάσει η Νίκη στο θετικό αποτέλεσμα.

Nίκη Βόλου: Καραγεώργος, Σαριμπαλίδης 3 (1), Αναγνωστίδης 7 (1), Σιμάκης 12, Ακούνια 14, Κουτίνας 17 (1), Βερτζάγιας 21 (3), Παρασκευάς 2, Βαλής, Δελεντζές 8, Μαυροφώτης 5 (1).

Φαίακας Κέρκυρας (Τσιτσές): Τσιτσές 14, Φουσέκης 5(1), Παπαγίκας 4(1), Αυγερινός 33(9), Μικρομάνης, Βάγιας 2.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.