Εύκολο τρίποντο για τον Θησέα με 3-0 επί της Σκιάθου

Ο Οικονόμου με αντίπαλο τον Ντ. Πρίφτι
Με δύο γκολ του Λίτσου και ένα του Καραμανλή

Σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο μέρος και μία στο δεύτερο ο Θησέας πέτυχε εύκολη νίκη με 3-0 στο Βασδέκειο απέναντι στη Σκιάθο, με το παιχνίδι να ολοκληρώνει την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ.

Ο Λίτσος ήταν ο πρωταγωνιστής του ματς, καθώς σημείωσε δύο γκολ, το πρώτο στο 32’ με δεξί σουτ, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Καποτά σε σουτ του Βλάχου, και το δεύτερο στο 54’ με πανέμορφο πλασαριστό σουτ στο απέναντι αριστερό παραθυράκι. Ενδιάμεσα ο Καραμανλής είχε κάνει το 2-0 στο 38’ με διαγώνιο αριστερό πλασέ μετά από σέντρα του Γούτσιου από τα δεξιά.

Από την άλλη η Σκιάθος δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική και υπέστη δεύτερη ήττα, ενώ ο Θησέας, που έκανε το 2Χ2, είχε και χαμένο τετ-α-τετ με τον Ζέρβα στο 82’.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 71’ λόγω σωστής αποβολής με απευθείας κόκκινη στον Μάστορα, που χτύπησε αντίπαλο.

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Παρίσης, Κουκουτής, Ιακωβίδης, Γούτσιος, Πρίφτι, Καραμανλής (75’ Ζέρβας), Λίτσος (59’ Μάστορας), Βλάχος, Οικονόμου (88’ Παπαδήμος), Βουρδάκης (59’ Σιώμος)

ΣΚΙΑΘΟΣ: Καποτάς, Τσότσος, Μπομπάι (81’ Παντελίδης), Μουτζούρης, Καμπουρέλης, Σταμέλος (75’ Τζακ Τάσσος), Μανολιός (60’ Πρίφτι Ντένις), Μπεσίρης, Τσικούνας (60’ Πρίφτι Ελιο), Μπάμπα, Τζελάι Χρ.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.