«Eυτυχία να δουλεύει κανείς με τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου»

Η τοποθέτηση της προπονήτριας Ελένης Παπαθανασίου, μετά την πρόκριση στην τελική φάση Νεανίδων

Οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου πέτυχαν τον στόχο της πρόκρισης στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κάνοντας το 2×2 απέναντι σε ΓΑΣ Άμφισσας και Νικόπολης Πρέβεζας, με την προπονήτριά τους, Ελένη Παπαθανασίου, να εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της πρωτίστως για το γεγονός ότι έχει την ευκαιρία να δουλεύει με αυτά τα κορίτσια.

«Ο στόχος έγινε πραγματικότητα. Με σκληρή δουλειά, με ομαδικό πνεύμα και με την αμέριστη συμπαράσταση γονιών, Διοικούσας Επιτροπής και Διοίκησης, η ομάδα Νεανίδων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ανήκει από σήμερα στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες και ως πρωταθλήτρια Κεντρικής Ελλάδας, θα πάρει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα» αναφέρει η εμπειρότατη προπονήτρια, τονίζοντας από εκεί και πέρα ότι ο πήχης μπαίνει ψηλά από τις ίδιες τις νεαρές αθλήτριες σε κάθε έκφανση της ζωής τους. «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως κορίτσια 13-17 χρόνων, προσπαθούν και πετυχαίνουν τους στόχους που βάζουν, δουλεύοντας σκληρά, μαθαίνοντας έτσι ταυτόχρονα να βάζουν ψηλά τον πήχη σε κάθε εγχείρημα στη ζωή τους. Όλες τους άριστες μαθήτριες, συνδυάζουν με εκπληκτικό τρόπο, μαθήματα και αθλητισμό. Δεν υπάρχει πραγματικά μεγαλύτερη ευτυχία και ικανοποίηση να δουλεύει κανείς με τέτοια κορίτσια» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, η Ελένη Παπαθανασίου υπογραμμίζει την επιμονή του… γαλατικού χωριού! «Στη Νέα Ιωνία, ζήσαμε πολύ όμορφες πράγματι στιγμές. Ευχαριστούμε όλους όσοι ήρθαν και μας συμπαραστάθηκαν και κυρίως αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μας, κάθε στιγμή. Κι επειδή οι παρέες γράφουν ιστορία, το μικρό… γαλατικό χωριό μας, συνεχίζει με εντυπωσιακό τρόπο τη λαμπρή ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου. Πάμε κοριτσάρες, τα καλύτερα είναι μπροστά σας…» καταλήγει η Ελένη Παπαθανασίου!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.