Φάμπιο: Να περιμένει αρκετά πράγματα από μένα ο κόσμος

Τη διαβεβαίωση ότι ο κόσμος της Νίκης θα πρέπει να περιμένει αρκετά πράγματα απ’ αυτόν μέσα στο γήπεδο έδωσε, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Μαστρογιάννη στον Blue Heart Fm 105.1 το νέο απόκτημα της ομάδας, Φάμπιο Ταβάρες, που σε σύντομη δήλωσή του ανέφερε τα εξής:
«Θα είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω στη Νίκη Βόλου, που είναι μία ιστορική ομάδα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να είναι εκεί που αξίζει, σε παραπάνω κατηγορία. Από μένα ο κόσμος της Νίκης έχει να περιμένει πολλή δουλειά, καλό ποδόσφαιρο και αρκετά πράγματα μέσα στο γήπεδο, για να βοηθήσω την ομάδα. Έχω παίξει αντίπαλος με τη Νίκη και ξέρω τον κόσμο της».

Κέρι: Πάμε να κάνουμε φέτος κάτι πολύ καλό
Δήλωση στον ίδιο σταθμό έκανε και ο Κέρι Λόρι, που επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Η Νίκη είναι μία οικογένεια και μία ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο. Φέτος πάμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό, έχοντας πολύ καλή οργάνωση, απ’ ό,τι έχω μάθει από τα παιδιά της ομάδας. Έχουμε έναν καλό πρόεδρο, ο στόχος είναι η άνοδος κι αυτοί ήταν οι λόγοι που ήρθα κιόλας στη Νίκη. Πέρσι μπορώ να πω ότι πήγα αρκετά καλά και με την ομάδα μου πετύχαμε όλους τους στόχους, άσχετα που δεν πήραμε την άνοδο, την οποία μας τη στέρησαν λόγω αφαίρεσης βαθμών. Πήραμε όμως και το Κύπελλο, βγήκαμε πρώτοι στον όμιλό μας και εγώ βγήκα πρώτος σκόρερ στον όμιλο και δεύτερος σε όλη τη Γ’ Εθνική».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.