Φανταστικό παιχνίδι στο “Κιούπι”, 4-3 ο Μαγνησιακός την Ε.Λ. Νηλέα

Φανταστικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Μαγνησιακού, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα επικράτησε για τη 2η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ με 4-3 της Ένωσης Λεχωνίων Νηλέα, παρότι έχανε με 1-3 στο πρώτο μέρος.  Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Παπαστεργίου, που πέτυχε χατ-τρικ για λογαριασμό των νικητών.

Ήταν αυτός μάλιστα που άνοιξε το σκορ στο 4′ με κεφαλιά μετά από φάουλ του Ίμπρα,  αλλά η συνέχεια μόνο ανάλογη δεν ήταν για τους γηπεδούχους, οι οποίοι παρουσίασαν πάρα πολλά προβλήματα στην άμυνα. Το 1-1 έγινε στο 12′ με πλασέ του Γκογκινούδη, ενώ στο 23′ ο Καραναστάσης με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 1-2 στο τελευταίο του ματς με την ομάδα του Κυριάκου Κοκκινάκη, αφού θα συνεχίσει στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς. Στο 28′ Ασλάνογλου έχασε πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Μιχαλόπουλος, αλλά ο ίδιος παίκτης με πλασέ στο 31′ σημείωσε το 1-3.

Στο 48′ έγινε μία φάση που σίγουρα επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα από την πλευρά των φιλοξενούμενων ο Γκογκινούδης. Με δέκα παίκτες ο Νηλέας κατέρρευσε, ενώ ο Μαγνησιακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του. Στο 55′ ο Παπαστεργίου με πλασέ μετά από σπάσιμο της μπάλας του Κέκια μείωσε σε 2-3 και στο 64ο λεπτό ο Κώστας Κασιούρας ισοφάρισε με δεξί ψηλοκρεμαστό πλασέ στην κίνηση, για να λυτρώσει τον Μαγνησιακό ο Παπαστεργίου στο 76′, πλασάροντας εύστοχα. Από το 80′ και οι νικητές έπαιζαν με δέκα λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κέκια. 

Άψογο χαρακτήρισαν τον διαιτητή Θάνο οι γηπεδούχοι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.