Φαβορί για την «πρωτιά» η εθνική, 10-7 την Ολλανδία

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των νεανίδων «ζευγάρωσε» τις νίκες της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Σίμπενικ της Κροατίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε σήμερα την Ολλανδία με 10-7, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον Β΄ όμιλο, και είναι πλέον το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο γκρουπ. Αύριο η ελληνική ομάδα έχει ρεπό, ενώ την Τρίτη (24/8, 14:30) θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία, στο πλαίσιο της 4ης ημέρας.

Το αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι κρίθηκε στο τέταρτο οκτάλεπτο, καθώς η λήξη της τρίτης περιόδου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 6-6. Στη συνέχεια, όμως, η εθνική ήταν πιο αποτελεσματική και, με τις Σάντα και Χαλδαίου να πετυχαίνουν από δύο γκολ έκαστη, προηγήθηκε 10-6, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-2, 2-1, 1-4.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ: Καραγιάννη, Σάντα 2, Γκοτζιά, Σιούτη, Τσιμάρα 2, Χαλδαίου 2, Τορνάρου 1, Κυριακάκη, Ανδρεάδη, Τριχά 3, Λασκαρίδου, Κουρέτα, Μήτσου.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Μπάκερ, Ντε Βρις 4, Ντεν Ούντεν, Μουλχουίζεν 3, Ρέκεβις, Βαν Ντε Γκέιν, Βαν Γουινγκέρντεν, Σλοτ, Τζούτε, Βόορντοου, Ρόιγεν, Ντίκμανς, Βαν Λέουβεν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.