Φερτά υλικά έχουν αποκλείσει το κλειστό της Αγριάς

Χωρίς προπονήσεις η ομάδα μπάσκετ της περιοχής

Η περιοχή της Αγριάς δέχθηκε με σφοδρότητα το χτύπημα της τελευταίας θεομηνίας, με την πρόσβαση στην περιοχή να γίνεται μόνο για εξαιρετικές περιπτώσεις και με πολλή δυσκολία, ωστόσο όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας μπάσκετ της περιοχής, το κλειστό γήπεδο στο εσωτερικό του είναι καλά, όχι όμως και εξωτερικά…

Φερτά υλικά έχουν κατακλύσει τόσο τον χώρο στάθμευσης των οχημάτων όσο και το σημείο πίσω από τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα σε συνδυασμό την αδυναμία προσέγγισης της Αγριάς, να μην μπορεί να πλησιάσει κανείς και το κλειστό γήπεδο.

«Γενικά η κατάσταση είναι… μπάχαλο» σημειώνει στο «Magnesiasports» o πρόεδρος της Αγριά BC, Κώστας Βογιατζής. «Απ’ όσο μας είπαν, γιατί κι εμείς δεν μπορούμε να πλησιάσουμε το σημείο, μέσα το γήπεδο δεν έχει πάθει κάτι, ευτυχώς δηλαδή με την κατάσταση που επικράτησε. Αλλά ξύλα, χώμα και πέτρες, φερτά υλικά έχουν αποκλείσει τους εξωτερικούς χώρους» αναφέρει.

Αυτό σημαίνει βέβαια ότι για μία ακόμη εβδομάδα η ομάδα μπάσκετ δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την έδρα της για προπονήσεις. «Περιμένουμε τη βοήθεια της ΕΟΚ, όπως μας είπε και η διοίκηση. Από εκεί και πέρα, μ’ αυτές τις συνθήκες, αφού πολλά γήπεδα στη Θεσσαλία έχουν θέματα να δούμε πώς θα ξεκινήσει και το πρωτάθλημα (σ.σ. Α1 ΕΣΚΑΘ), και να δούμε πώς θα μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα και οι ομάδες, αφού πολλοί από τους υποστηρικτές των συλλόγων έχουν πληγεί από τα κύματα κακοκαιρίας» κατέληξε ο κ. Βογιατζής.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.