Φίλαθλος της Νίκης συνελήφθη από βιντεοσκοπικό υλικό για συμμετοχή στα επεισόδια

Δικάζεται σήμερα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο

Τις κατηγορίες της διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς και παραβίαση του αθλητικού νόμου περί επεισοδίων, αντιμετωπίζει ένας 35χρονος φίλαθλος της Νίκης, που συνελήφθη χθες από την Αστυνομία, μετά από αξιοποίηση του βιντεοσκοπικού υλικού από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου έγιναν επεισόδια μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακού – Νίκης.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, o οπαδός απεικονίζεται χωρίς κουκούλα, σε φωτογραφίες να είναι πάνω σε πόρτα κιγκλιδώματος και να φωνάζει, ενώ αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί για την τήρηση των μέτρων τάξης, κατέθεσαν να τον είδαν να σπάει μάρμαρα και να τα εκτοξεύει εναντίον τους.
Ο άνδρας οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα υπηρεσίες, ζήτησε και έλαβε αναβολή για να δικαστεί σήμερα, ενώ κρατήθηκε και δεν αφέθηκε ελεύθερος.
Υπενθυμίζεται πως νεαροί κουκουλοφόροι μετά το πέρας του αγώνα στο Πανθεσσαλικό προκάλεσαν ζημιές σε τουαλέτες, έσπασαν μάρμαρα και τα πέταξαν προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν μεταξύ Α’ και Β’ Πεζογέφυρας, εντός του σταδίου, με την Αστυνομία να κάνει χρήση χημικών.

Να σημειωθεί ότι μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων δεν έγινε το παραμικρό και υπήρχε μόνο επεισόδιο μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.