Φιλική επικράτηση με 4-0 για τη Νίκη κόντρα στον Μαγνησιακό

Τα γκολ Μιράντα, Τζιώρας, Βουκελάτος, Κρητικός

Η Νίκη πήρε μία ευρεία φιλική νίκη απέναντι στον Μαγνησιακό στο γήπεδο της Νεάπολης με σκορ 4-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Μιράντα με πέναλτι στο 8’, Τζιώρας με κεφαλιά στο 51’, Βουκελάτος με σουτ στο 65’ και Κρητικός με πέναλτι στο 86’.

Τα σχήματα των προπονητών

H Νίκη ξεκίνησε με τον Γκαραβέλη στο τέρμα, ενώ οι Τοπαλίδης, Αναστασίου (πλάγιοι μπακ), Κουφογεώργος, Ανδρέου (στόπερ) ήταν στην άμυνα. Κυριακίδης, Λίταινας, Γαβριηλίδης τοποθετήθηκαν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον πρώτο κλασικό αμυντικό μέσο και τους άλλους δύο πιο προωθημένος, ενώ οι Μιράντα (αριστερά), Πολίτης (δεξιά) ήταν οι δύο εξτρέμ, με τον Μπαλλά να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Στο δεύτερο μέρος γκολκήπερ ήταν ο Μπουργάνης, Κουτσιμπάνας, Ναά οι πλάγιοι αμυντικοί και οι Ανδρέου, Στίκας στόπερ. Σκεντεράι, Παναγιωτίδης, Πέττας ήταν οι τρεις κεντρώοι χαφ, Τζιάνης, Κρητικός στα άκρα και ο Τζιώρας κλασικός προωθημένος.

Ο Μαγνησιακός είχε τον Ράπτη τερματοφύλακα, ενώ οι Τόγιας (δεξί μπακ), Γαλανόπουλος (αριστερό μπακ), Σιάτρας, Βέρτζος (στόπερ) συνέθεσαν την αμυντική τετράδα. Ο Λούρος, και ο Μαντώς ήταν οι αμυντικοί μέσοι, ο Τασιούλης ο επιτελικός, ενώ οι Μπέικος, Σταμάτης (εξτρέμ) και Σιόβας (φορ) τοποθετήθηκαν στην επίθεση.

Οι φάσεις του αγώνα

Στο 8ο γκολ ο Μιράντα κατέβασε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή και στην προσπάθειά του να ξεφύγει, ανατράπηκε από τον Τόγια. Ο κ. Τσίντζας έδωσε το πέναλτι και ο Μιράντα το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0.

Ακολούθησαν δύο σουτ εκτός περιοχής των Πολίτη (13’) και Γαβριηλίδη (18’) που πέρασαν άουτ, ενώ στο 43’ ο Τοπαλίδης σέντραρε για τον Μπαλλά, η κεφαλιά του οποίου πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 51’ ο Τζιώρας με δυνατή καρφωτή κεφαλιά μετά τη σέντρα του Κρητικού από αριστερά έκανε το 2-0 και ο Βουκελάτος στο 66’, αφού η πρώτη προσπάθεια εντός περιοχής κόντραρε, έκανε και δεύτερο διαγώνιο σουτ από θέση μέσα δεξιά της περιοχής, που κατέληξε στα δίχτυα (σ.σ. υπήρχε μια τρύπα και η μπάλα έφυγε εκτός εστίας!) για το 3-0.

Ο Τζιώρας στο 80’ είδε την μπάλα στο σκαφτό σουτ εκτός περιοχής που έκανε, να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ, ενώ στο 82’ λίγο άουτ πέρασε το αξιόλογο σουτ του Παναγιωτίδη, ο οποίος στο 84’ είχε άλλη μία τελική προσπάθεια με σουτ από πλάγια αριστερά της περιοχής, που μπλόκαρε ο Κοντοστάθης.

Στο 86’ ο Παναγιωτίδης κέρδισε πέναλτι από τον Βαρελόπουλο και το εκτέλεσε ο Κρητικός εύστοχα για το 4-0, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΝΙΚΗ (Ελευθερόπουλος):

Α’ ΜΕΡΟΣ: Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Κουφογεώργος (30’’ λ. τρ. Στίκας), Ανδρέου, Κυριακίδης, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Μιράντα, Πολίτης, Μπαλλάς

Β’ ΜΕΡΟΣ: Μπουργάνης, Κουτσιμπάνας, Ναά, Ανδρέου (57’ Βουκελάτος), Στίκας, Σκεντεράι, Παναγιωτίδης, Πέττας, Τζιάνης, Κρητικός, Τζιώρας

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Θεοδώρου): Ράπτης, Τόγιας, Γαλανόπουλος, Σιάτρας, Βέρτζος, Λούρος, Μαντώς, Τασιούλης, Μπέικος, Σταμάτης, Σιόβας.

Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Κοντοστάθης, Καλτσουνάς, Ζαρκαδής, Χριστίδης, Σιώμος, Βαρελόπουλος, Τρίμμης, Αϊντίνι

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.