Φιλική τεσσάρα του Διαγόρα στον Πύρασο

Με τέσσερα γκολ που σημειώθηκαν όλα στο πρώτο μέρος ο Διαγόρας Στεφανοβικείου νίκησε στην έδρα του τον Πύρασο με 4-0 σε φιλικό τεστ, με την ομάδα του Στέλιου Αρσένου να έχει να δώσει άλλα δύο δυνατά παιχνίδια την επόμενη βδομάδα με Δήμητρα και Ολυμπιακό Β. την Τετάρτη (26/8) και το Σάββατο (29/8).

Στο 15’ ο Γιάννης Κυρίτσης μετά από πάσα του αδερφού του Θανάση έκανε το 1-0 και στο 31′ ο Παπαγεωργίου το 2-0. Στο 35’ βρήκε δίχτυα ο Αναστασίου για το 3-0, ενώ στο 40’ ο Παπαγεωργίου έβαλε το δεύτερο του προσωπικό του τέρμα.

Ο Στέλιος Αρσένος (φωτό), που σίγουρα θέλει την ενίσχυση ειδικά στη θέση του τερματοφύλακα και του κεντρικού αμυντικού, επέλεξε τον Παναγιωτόπουλο κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά στ’ αριστερά ήταν ο Λάιος, ο Ζενούνης, ο Σπαθής και ο Κουρούμαλος. Την τριάδα στο κέντρο αποτέλεσαν οι Θ. Κυρίτσης, Μπλέντι και Παπαγεωργίου, ενώ οι τρεις της επίθεσης ήταν στα άκρα οι Γ. Κυρίτσης και Κουβελάς και στην κορυφή ο Αναστασίου.

Έπαιξαν επίσης ως αλλαγή και οι Σιόβας, Τανός, Καραμανλής, Ματθαίου (θα αποκτηθεί από την Κ17 ΝΠΣ Βόλος) και οι προερχόμενοι από την ακαδημία Λουφόπουλος και Ντάφος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.