Φιλικό 0-0 για τη Νίκη στην Καρδίτσα

Φάση με πρωταγωνιστές του Ελιβέλτο, Γαβριηλίδη και Κυριακίδη
Καμία ομάδα δεν σκόραρε σε ένα ματς με λίγες φάσεις  

Το τελευταίο της τεστ πριν το πρώτο επίσημο ματς για το Κύπελλο με τη Ζάκυνθο την Τετάρτη 20/9 έδωσε σήμερα Παρασκευή στην Καρδίτσα η Νίκη, που ήρθε ισόπαλη 0-0 με τους γηπεδούχους, χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να ικανοποιήσει.

 Το φιλικό είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα για τη στήριξη των πληγέντων από τις πλημμύρες, με την κοινωνία της Καρδίτσας να φαίνεται πως δεν έχει το μυαλό της στο ποδόσφαιρο αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Στο 6’ ο Γκαραβέλης μπλόκαρε το επικίνδυνο πλασέ του αφύλακτου Ελιβέλτο από θέση μέσα αριστερά της περιοχής, ενώ εύκολη λεία αποτέλεσε στην απέναντι εστία για τον Τσέλιο στο 7’ το σουτ του Μιράντα.

Ο τελευταίος στο 17’ έδωσε για τον Γαβριηλίδη κι αυτός από πλάγια αριστερά και μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

Ακολούθησε μία πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 24’, όταν ο Ντουμάνης μόνος στο πίσω δοκάρι μετά από σέντρα από αριστερά, έπιασε με τη μία το σουτ λίγο άουτ, έχοντας σημαδέψει την αριστερή γωνία, την οποία είχε κλείσει πάντως ο Γκαραβέλης.

Στο 33’ ο Μιράντα τροφοδοτήθηκε σωστά και σούταρε από το ύψος της περιοχής πιεζόμενος από τρεις αντιπάλους απέναντι από τον Τσέλιο, που απέκρουσε με σχετική δυσκολία και μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε φάσεις και οι τερματοφύλακες δεν απειλήθηκαν. Ετσι, το 0-0 έμεινε έως το τέλος της αναμέτρησης, με τον Μπουργάνη στο 91’ να προσπαθεί να διώξει την μπάλα, η οποία κόντραρε στο κεφάλι του Ζάγγου και έφυγε ψηλά άουτ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Τυριακίδης): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σταμόπουλος, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Κέρθι, Ελιβέλτο, Σαλαμούρας, Θεοδωρίδης, Αθανασιάδης.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Γκέκας, Μακρυδάκης, Στασινόπουλος, Γκόλιας, Κορέλας, Κοκκίνης, Ξύδας, Παπαδάκος, Μπούζας, Παλαμιώτης, Ζάγγος

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Αναστασίου, Στίκας, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Μιράντα, Πολίτης, Τζιώρας

Από το 63’ και μετά αγωνίστηκαν οι: Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Ναά, Γρομητσάρης, Κουτσιμπάνας, Σκεντεράι, Λίταινας, Τζιάνης, Κρητικός, Βουκελάτος, Μπαλλάς.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.