Φιλικό και αναμονή για τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο αντίπαλος άλλαξε και τελικά ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θ’ αγωνιστεί με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας μεθαύριο Τετάρτη, με το Αιγάλεω να υποδέχεται στον Νομό Αττικής τους «ερυθρόλευκους», σε μία αναμέτρηση που και οι δύο ομάδες θα μετρήσουν δυνάμεις.

Αυτό θα είναι το όγδοο φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει ένα ακόμη, αν το πρωτάθλημα της Football League αρχίσει τελικά στις 7 Νοεμβρίου όπως λέγεται τελευταία. Πάντως, με πέντε φιλικά ήδη και ένα ακόμη αύριο Τετάρτη, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος έχει σχηματίσει εικόνα- και μέσα από τις προπονήσεις- για τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, και για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα, προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη για το καλύτερο στην πρεμιέρα της αγωνιστικής δράσης, αναλόγως βέβαια και τον αντίπαλο που θα προκύψει. Τουλάχιστον ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ, όσον αφορά τους παίκτες, δείχνει πλέον να είναι έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι που ακολουθεί στο πρόγραμμα.

Στα μεταγραφικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εξελίξεις, ωστόσο είναι δεδομένο το ενδιαφέρον για κάποιους παίκτες, τους οποίους οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μεν εντοπίσει αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει τις επαφές.

Εφόσον κάποια από αυτές τις περιπτώσεις έχει αίσιο τέλος, τότε ο παίκτης θα ενταχθεί άμεσα στην ομάδα. Από την άλλη, τα χρονικά περιθώρια δίνουν τη δυνατότητα μέχρι στις 23 Οκτωβρίου στη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου να κλείσει το κεφάλαιο των μεταγραφών, αφού μέχρι τότε δίνεται περιθώριο στους ελεύθερους παίκτες να βρουν σύλλογο. Οι πληροφορίες που έκαναν λόγο πάντως για περιφερειακό επιθετικό από την Αργεντινή επιμένουν, οπότε αναμένονται τα σχετικά αποτελέσματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.